Přišel o výnosnou pracovní nabídku. „Stál jsem před takovou výzvou vzít jeden projekt na Slovensku během prázdnin a podzimu a nakonec jsem se rozhodl, že ho odmítnu. Budu tady, protože pro Verunku bude účast ve StarDance velmi těžké období,“ prozradil Blesku režisér na tiskové konferenci České televize k podzimnímu schématu, na které se představovala i třetí řada První republiky, retro seriálu, který sám režíruje a jeho žena v něm má jednu z hlavních úloh.

Chce být oporou

Biser je ale i tak v jednom kole. „Třetí řada seriálu ještě není hotová, dokončovací práce ve střižně budou trvat do října. Teď jsme ve třetině,“ přiznal režisér. Ten zatím netuší, odkdy ČT První republiku rozjede. Podpora manželky je ale na prvním místě. „Ona je opravdu netanečnice a bude to mít hodně těžký. Ale bere to hrozně statečně a já jí chci být oporou,“ svěřil.

Taneční zděšení

Komentáře vtipné Veroniky na sociálních sítích Biserova slova jen potvrzují. „30. 7. 2018, den čtvrtý. Nevím, jestli jsem se zrovna smála nebo dostala křeč do nohy, ale zděšený výraz Jana Ondera a Michala Necpála po tréninku na StarDance mluví za vše… Michal mi řekl, že má pocit, že vůbec netuším, do čeho jsem to vlezla. Má pravdu chlapec. Ale on zase vůbec netuší, koho mu to přiřadili!“ svěřila se herečka svému tanečnímu »deníčku«, kam si dala zapsat od inspektora Ondera i známku. „2-. Cha-cha – slušné, ale líné nohy! Valčík – snaha byla…“ vepsal tam.

VIDEO: Hvězda První republiky Arichteva(32): Těhotenství odkládám, jdu do StarDance!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda První republiky Arichteva (32): Těhotenství odkládám, jdu do StarDance! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
35 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva