Herec a moderátor Receptáře prima nápadů promluvil o svém zdravotním stavu ve veřejném prohlášení, jeho rodina nyní popsala, jak na tom je. „Všichni pevně doufají, že bude tak silný a pánbůh milosrdný, že se z toho dostane. Dělá pro to možné a nemožné. Věříme v jeho sílu a nezdolnou energii,“ řekla Blesku neteř Postráneckého Ivana Vobořilová, majitelka kosmetického salonu v Kralupech nad Vltavou.

Je to závažné

„Je to tak závažné, že se o jeho nemoci mluví pouze v kruhu rodinném,“ vysvětlila. „Snad jen, že situace je stále stejná, horší není a nic alarmujícího se neděje. Vašek bojuje, seč mu síly stačí,“ dodala hercova příbuzná. Ač se snaží zákeřnou nemoc porazit, tak ta se znatelně podepsala na jeho vzhledu, což dokazují snímky z poslední doby. Postránecký je velmi pohublý, ale jak už řekl, vzdát se nehodlá. Divadlo má naštěstí prázdniny a jeho Receptář prima nápadů také. Postránecký tedy může naprosto všechny síly napnout k jedinému – uzdravit se!

Z hercova prohlášení: Zásadní etapa života

„Vážení a milí, v životě každého z nás nastávají různé momenty a různá období. V tom svém právě prožívám zásadní etapu, kdy se snažím vrátit své tělo za pomoci týmu lékařů do obvyklé kondice. Je však jen na mně, abych se k celé věci postavil statečně a čelil tomu beze strachu, jak nejlépe dokážu.“

Víte, že…

Filip Čáp alias záchranář Pavel Strnad z Ordinace je synovcem Václava Postráneckého a bratrem kosmetičky Ivanky.

VIDEO: Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu.

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu. Tereza Kühnelová

Fotogalerie
15 fotografií