Představitel legendárního řidiče Pávka z komedie Vesničko má středisková zemřel 5. ledna 2018. Ten den prý pro něj ale začal úplně obyčejně, jako každý jiný. „Udělala jsem mu snídani, dal si kávičku, a dokud jsem vařila, luštil křížovky,“ popisovala pro Nový čas tragický den hercova manželka.

Marián se podle ní cítil dobře, a dokonce jí chtěl pomáhat. Jenže pak se vše v okamžiku zvrtlo. „Odpoledne jsem se chystala do obchodu. Nešel si lehnout jako obvykle, chtěl mě zavézt autem, abych se netahala s taškami,“ vyprávěla Viera.

Když se jejímu choti udělalo zle, nejprve si tak ani neuvědomovala, co se děje. „Jakmile si v garáži sedl do auta, spadla mu ruka i hlava. Myslela jsem si, že hledá klíče,“ přiznala s tím, že teprve za okamžik vše pochopila a snažila se Labudu zachránit.

„Vytáhla jsem ho z auta, položila na zem. Naštěstí šli kolem turisté. Mladík manželovi mačkal hrudník, já mu dávala umělé dýchání. Sanitka přijela asi po 20 minutách a Mariána oživovali ještě 40 minut. Neúspěšně,“ dodala pro Nový čas smutně vdova.

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Mariána Labudy (†73): Zlomená Vášáryová a žertující Polívka!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Mariána Labudy (†73): Zlomená Vášáryová a žertující Polívka! TV JOJ

Fotogalerie
47 fotografií