Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Táta od rodiny záhadně zmizel: Má policie po 3 měsících novou stopu?!

Autor: dce, lm - 
29. července 2018
12:59

Už dlouhé tři měsíce pátrá zoufalá rodina i policie po osmapadesátiletém Viktorovi Hašpicovi z Pardubic, který záhadně zmizel koncem dubna. Policejní čluny v sobotu křižovaly řeku Labe v Pardubicích a hledaly pohřešovaného muže. Mají vyšetřovatelé novou stopu?

Viktor byl naposledy viděn v pátek 27. dubna v Lánech na Důlku, kam jel za svými přáteli. "Poslední informace je, že od přátel odjel autobusem směrem do Pardubic kolem desáté hodiny večer. Byl tady v hospodě na karnevalu, tak to v podstatě končí," sdělil Hašpicův syn Viktor televizi Prima.

Policisté doposud po muži pátrali v místě, kde byl viděl naposledy. Po čtvrt roce ale začali pátrat mnohem dále. Jestli mají novou stopu, ale nemohou prozradit. "Rozšiřujeme okruh pátrání, tipují se nová místa, kde by se pohřešovaný mohl nacházet, proběhlo již několik dílčích pátracích akcí a konkrétně nyní jsme pátrali na řece Labi. Policisté zajížděli až přímo do rákosí a detailně prohledávali oba břehy," řekla televizi Prima policejní mluvčí Markéta Janovská.

Zatím nelze vyloučit, že se Viktor Hašpica stal obětí násilného trestného činu. Rodina ale odmítá uvěřit tomu, že by zmizel sám. "Bydlí ještě s mladším bráškou, o kterýho se stará, takže má doma nějaký závazky, takže nepředpokládám, že by měl jet někam jinam," dodal syn pohřešovaného.

Video  Táta od rodiny záhadně zmizel: Policisté po 3 měsících pročesávali Labe  - FTV Prima
Video se připravuje ...

teufel ( 29. července 2018 13:31 )

 Ne, policisté novou stopu nemají, to jen hnojůvka vyplodila další zbyečnej článek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání