Rytmus a Jasmina spolu jsou teprve krátce a zatím mají oba na očích růžové brýle zamilovanosti. Nejenže to občas dost přehánějí s věčným cukrováním, ale teď navíc zašli ještě dál, když naznačili, že by spolu rádi zplodili potomka.

„Že budeme mít pěkňoučké děti?“ napsal Patrik na Instagram k fotce, na níž se on i moderátorka SuperStar bláznivě šklebí. I když páreček spíš jen tak šaškoval, stejně to vypadá, že minimálně Slovák už by se nebránil založení rodiny a začíná si případné budoucí ratolesti i představovat. „Černý princ a balkánská princezna. Planeta opic. Příliš skoro zamilovaný Rytmus,“ dodal u snímku. Těžko říct, zda Alagič jeho touhu po dětech sdílí.

Zato by z něčeho takového asi nebyla nadšená Rytmusova expartnerka Dara Rolins. Vždyť oficiálně oznámili svůj rozchod teprve na konci letošního března, a tak by se jistě divila, jak moc si její bývalý pospíšil. „Po sedmi letech společného života, všech slovech, písničkách a vyznáních v nich se přece nemůže nikdo divit, když řeknu, že mi to na chvíli přišlo líto,“ řekla již dříve pro slovenský Nový Čas o tom, jak Vrbovský vytrubuje do světa velkou lásku k Jasmině.

VIDEO: Takhle ještě nedávno Jasmina o vztahu s Rytmusem mlžila!

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

„To však neznamená, že nebudu první, která mu bude gratulovat, když Jasmínu požádá o ruku. Svatba a dítě je přece happy end, který si zaslouží každý pohádkový příběh,“ dodala ale tehdy. Možná že se ale brzy dočká.  

Sama zpěvačka už se ostatně rozhodla obrátit list a začít znovu žít. „Včera je už minulost. A nakonec zůstanou jen vzpomínky, protože život frčí dál a nic netrvá věčně,“ napsala nyní Rolins na Instagramu.

„Realita, konstatovaní, přirozený chod života a času. A já jsem vděčná za každý nový den a každou jednu vzpomínku,“ připsala ke snímku, na kterém je s přáteli v Toskánsku, kde žije Dařin kamarád a kuchař Martin. Blondýnka se s ním sice na jedné z nedávných fotek objímala, jenže o nový objev se nejedná. Rodák ze Slovenska společně s manželkou Zdeňkou totiž zpěvačku pouze hostili a provázeli.

VIDEO: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát, prozradila Dara

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Fotogalerie
67 fotografií