Bruneta, která se pyšní ňadry velikosti čtyři, se provdala už v červnu. I když k tomu nepřizvala žádná média, na sociální síti se nezapomněla pochlubit několika krásnými snímky. „Mohu říct jen, že jsem šťastná! Obřad proběhl na svatebním hrádku Červený Újezd u Prahy a pršelo nám štěstí,“ pochlubila se pro Blesk.cz nadšeně Ládová.

„Svatební cestu plánujeme na Mauricius. Oba jsme velmi pracovně vytíženi, ale rádi bychom rodinu,“ odtajnila své plány do budoucna. „Vzala jsem si muže svých snů po 3 letech známosti,“ dodala Ester, jejíž vyvolený působil dlouhých čtyřiadvacet let jako policista u zásahové jednotky. Ovšem teď už se muž s figurou „sexy hasiče“ živí prý něčím jiným.

Sama sexbomba už deset let pracuje jako kosmetička a na kariéru pornoherečky a hvězdy novácké reality show by už nejraději zapomněla. Není tedy divu, že se rozhodla vzít si příjmení svého chotě a dnes je z ní novopečená paní Prchalová.

Jedno nevydařené manželství už má ale za sebou. Poprvé se vdávala v létě 2013 po sedmiletém vztahu a začala pak používat příjmení Bílá. Dokonce i tehdy plánovala miminko. Jenže už na Vánoce 2014 se štěstí rozpadlo jako domeček z karet, když jí tehdejší manžel oznámil, že miluje jinou ženu. Za jejími zády se dal totiž dohromady s kadeřnicí, která ho stříhala i na svatbě. V roce 2015 se dvojice rozvedla. Snad už bude mít bývalá zpěvačka podruhé větší štěstí.

VIDEO: V poslední době na obrazovkách šokovala diváky spíše reality show Štiky: Připomeňte si, jak to celé skončilo!

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

 

Fotogalerie
38 fotografií