K profilu s názvem Romka 007, za který Řepka zaplatil v bance 1210 Kč, u čehož mu asistovala Kristelová, jak dokazují videozáznamy, se bývalý manžel Vlaďky Erbové přiznal a u soudu uvedl, že jednal v afektu po hádce s Erbovou.

Když ho ale žalobce obvinil z dalších dvou sexuálně tematických inzerátů, vymlouval se Řepka na to, že ho někdo zřejmě podvedl. V době, kdy byl profil s názvem Cikánečka vytvořen, byli totiž Řepka s Kristelovou v Lucembursku, kde se zrovna konala akce s fotbalovou Amforou (loni v září - pozn. red.).

„Bylo nás tam asi šedesát až sedmdesát lidí. Já jsem řekl, co jsem udělal a je to otázka, jestli se mi někdo nechtěl pomstít,“ uvedl u soudu. Nepřímo tak obvinil kolegy z fotbalové Amfory. „Paní Kristelová u toho nebyla. Měla stejně jako další ženské nějakou akci s paní Bohdalovou,“ dodal ve své výpovědi Řepka.

Z takového vyjádření jsou členové Amfory zcela jistě zaskočeni, ale jejich prezident Petr Salava (62) se zachoval diplomaticky. „Nezlobte se, nebudu to komentovat,“ řekl Blesk.cz.

K soudu dorazila i Erbová, která vypadala, že se každou chvíli psychicky zhroutí. Naštěstí k sobě ale měla jako podporu přítele Michala Gulašiho, který ji celou dobu podporoval a také ji přišla podpořit kamarádka. A to i přesto, že modelka v ten den u soudu vůbec nemusela být, jelikož jí soudkyně už předem oznámila, že ji vyslýchat nebude.

VIDEO: Státní zástupce o soudu s Řepkou: Jeho vysvětlení není věrohodné!

Video
Video se připravuje ...

Státní zástupce o soudu s Řepkou: Jeho vysvětlení není věrohodné! Blesk TV

Fotogalerie
66 fotografií