Prožili spolu celou noc, ani druhý den ale neměli dost. Ve středu ráno Strýcová z domu svého nového objevu prchala v tréninkovém oblečku a loučila se s ním, jako by odlétala na opačný kontinent. Tím to ale neskončilo!

Bojovná lvice z fedcupového týmu se do vily na pražských Malvazinkách téhož dne ještě vrátila. A opět ji opouštěla až druhý den dopoledne. Petr ji stejně jako předešlý den doprovázel až k autu, tentokrát ale bez jakýchkoli něžností.

Naše soukromí

Až do konce uzávěrky Blesku Bára nezvedla telefon. Její stále ještě oficiální přítel David Kraus hovor sice přijal, ale proč žena, se kterou plánoval svatbu i miminko, tráví noci s někým jiným, komentovat nechtěl. „Ve stručnosti vám chci říct, že se k tomuhle vyjadřovat nebudu. Nevím, jak by to dopadlo… Tohle je moje a Báry soukromí,“ prohlásil.

VIDEO: Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným

Video
Video se připravuje ...

Tajné dostaveníčko tenistky Barbory Strýcové s potetovaným fešákem: Za zády Krause vášeň s jiným redakce Blesk

Vyjádření potetovaného fousáče Petra Matějčka ke vztahu s Barborou Strýcovou si můžete přečíst zde >>>.

O Strýcové a »podrazech« 

Vzpomínáte, jakou aféru Barbora Strýcová rozdmýchala, když jí mladší krajanka Karolína Plíšková (26) přetáhla na podzim 2017 do svého týmu uznávaného trenéra Tomáše Krupu? Žonglovala tehdy v emocích silnými slovy jako »podraz« či »zrada«.

„Všechno se řešilo za mými zády!“ soptila tehdy. Už tenkrát se ozvaly některé kolegyně. „Tohle divadlo se mi snad zdá. Slovo »podraz« mi v Bářině podání přijde naprosto absurdní! Jestli chce mluvit o podrazech, tak ať začne hlavně u sebe!“ dala se bez bližších podrobností slyšet třeba Iveta Benešová (35).

A způsob, jakým nyní Strýcová uskutečňuje výměnu jednoho partnera za druhého, naznačuje, že asi dobře věděla, o čem mluví…

Fotogalerie
41 fotografií