Půl hodiny před vpuštěním do kinosálu pražské Lucerny Ivanu v koutě bavil její platonický obdivovatel z plátna Václav Kopta (53). Ten si její přítomnosti ale neužíval dlouho. Sotva přitažlivou kolegyni zmerčil herec a architekt David Vávra, pevně ji objal a zahrnul svými vtípky. Z náruče ji nechtěl pustit snad půl večera.

Další muž na scéně

Chtě nechtě se o ni nakonec dělit musel. Plány mu překazil kamarád z Divadla Sklep Tomáš Hanák, který se po delší době objevil na veřejnosti. Nejdřív si decentně utíral zpocené čelo do kapesníčku, pak se vrhl kolem krku herecké kamarádky a o pozornost dlouhonohé herečky se s Vávrou přetahoval jako za starých časů.

A aby toho nebylo málo, do společnosti Chýlkové, které to ten večer velmi slušelo, se vloudil i mladý herecký kolega Jan Strejcovský. Ten hraje ve filmu syna Ivany Chýlkové a Davida Vávry. Herečka ten večer byla na roztrhání.

Nikdo z nich to patrně vážně nemyslel, jejímu partnerovi Janu Krausovi (64) by to možná zas tak vtipné nepřišlo. Zvlášť když aktuálně zdáli přihlíží tomu, kterak jednoho z jeho synů Davida (38) zradila jeho tenisová přítelkyně Strýcová.

Fotogalerie
27 fotografií