Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zprávaři chytají bronz: Takhle svalovce Šebrleho ani krásnou Tománkovou za pultíkem neuvidíte!

/
  • Hvězdy Primy chytají bronz: Takhle svalovce Šebrleho ani krásnou Tománkovou za pultíkem neuvidíte!
    28. července 2018 ● 18:55

    Takhle hvězdy zpráv na Primě rozhodně neznáte! Zatímco obvykle za zprávařským pultíkem sedí v saku či elegantním oblečení, na dovolené si můžou vyhodit z kopýtka! Jak si užívají volna Roman Šebrle (43) či Terezie Tománková (40)?

  • 1.

    Roman Šebrle

    Moderátor Velkých zpráv na Primě a bývalý český vícebojař Roman Šebrle vyrazil už poněkolikáté do milované Itálie. Na místní pláži pořídil rodinnou fotku se svou manželkou Evou, synem Štěpánem a dcerou Kateřinou.

    „Každá země a každá kultura má něco do sebe. Moc se mi líbilo v Japonsku, ať už to byla mentalita lidí, nebo příroda. V jižní Africe je také krásně a právě v Itálii se mi líbí, protože mám strašně rád těstoviny a kávu a obojí tady dělají všude vynikající,“ promluvil o svém cestování Šebrle.

    Ten si stále udržel tělo antického boha, tedy svalnatou postavu rekordmana a olympijského vítěze. Ovšem v rodině prý už není jediný sportovec, v dětech mu totiž roste velká konkurence. „Štěpán hraje fotbal na Dukle a atlet to není, i když skáče dobře do dálky. Káťa je talentovaná, má rychlost i techniku, kdyby jí to zůstalo, mohlo by to být zajímavé,“ pochlubil se Roman, který se už ve čtvrtek bude muset vrátit do práce, tedy k uvádění zpravodajství spolu s Evou Perkausovou (24).  

    VIDEO: Roman Šebrle vyvedl manželku! Vidět je spolu je vzácnost! Kde zůstala Perkausová?

    Video
    Video se připravuje ...

    Roman Šebrle vyvedl manželku! Vidět je spolu je vzácnost! Kde zůstala Perkausová? David Turek, Jan Jedlička

     

    Roman Šebrle s rodinou na dovolené
    Autor: FTV Prima, Instagram,
     

  • 2.

    Terezie Tománková

    Další známá tvář Primy Terezie Tománková minulý pátek oslavila 40. narozeniny. Tento věk by jí ale snad nikdo nehádal, zvlášť poté, co se pochlubila snímky z dovolené ve Španělsku. Na pláži na Mallorce odhodila stud i přebytečné vrstvy oblečení a ukázala se v plavkách. Na další fotce pak pro změnu dráždila sexy pózou a ukázala dokonalé nohy.

    „Ve Španělsku si to moc užívám, jídlo, víno a moře. Mám nohy od písku, vlasy od soli, pihy od slunka,“ směje se Terezie. Ta má za sebou dost náročný půlrok. Letos na jaře do ní totiž naboural nepozorný řidič, kvůli čemuž musela být mimo obraz a několik týdnů nosit límec.

    „Pán nedával pozor a naboural mě zezadu, mám hnutý krk a poškozené vazy. Za poslední rok je to už potřetí, co do mě někdo vrazil,“ svěřila se moderátorka Velkých zpráv na Primě i nedělní Partie, která na Primě začínala v roce 2000 jako reportérka a parlamentní zpravodajka pod příjmením Tománková.

    O tři roky později se vdala a coby Kašparovská v roce 2006 začala uvádět hlavní zpravodajskou relaci. Letos v dubnu se ale opět vrátila k dívčímu příjmení.

    Terezie Tománková na dovolené
    Autor: FTV Prima, Instagram,

  • 3.

    Petr Vágner

    Podobnou destinaci zvolil také moderátor Top Staru Petr Vágner (40). „Byl jsem se svýma dětma před pár dny ve Španělsku na Menorce. Byli jsme tam se známými už loni. Protože tady mají spoustu vodních atrakcí a volnočasových programů pro děti, tak jsme tuhle destinaci letos zvolili,“ vysvětlil.

    Na pláži sice stihl vystavit své tetování, přesto se ale rozhodně celou dobu jen nepovaloval. Místo toho poctivě dřel. „Každé ráno jsem běhal kolem ostrova, byla to příprava na nadcházející závod v horách. Už čtvrtého srpna mě totiž čeká Krkonošská 50, což by mohl být zároveň i nominační závod na Island,“ objasnil Vágner. 

    „Hned pod hotelem byla nádherná zátoka s průzračně modrým mořem a jemným pískem. Takže jsme se tady všichni vyřádili na loďkách nebo šlapadlech. Kolem hotelu byla spousta bazénů, takže super,“ vyprávěl s tím, že on i jeho děti milují sport i pohyb.

     „Lily dělá gymnastiku, takže ze závodů má poháry, Samuel Max hraje za pražskou Viktorku, takže taky má ze spousty zápasů medaile,“ dodal nadšeně představitel záchranáře Radima z Ordinace v růžové zahradě 2.

    Petr Vágner na dovolené
    Autor: FTV Prima, Instagram,
     

     

    Fotogalerie
    49 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

sazava: jenom aby nechytili AIDS

(30. 07. 2018 08:56)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy