Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

V kroměřížské nemocnici se strhla hromadná rvačka! Rodiny po sobě házely věci, 6 lidí odvedla policie

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Reprofoto Youtube)
Autor: lm - 
26. července 2018
19:53

Kuriózním případem se zabývají kroměřížští policisté. V místní nemocnici vypukla potyčka mezi dvěma rodinami, která od drsných urážek vygradovala až ve fyzický konflikt.

K incidentu došlo v úterý kolem půl druhé odpoledne v Kroměřížské nemocnici. „Operační důstojník přijal na lince tísňového volání policie několik oznámení od pacientů a personálu Kroměřížské nemocnice o tom, že se přímo v budově nemocnice vzájemně fyzicky napadá několik mužů a žen,“ informovala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Podle informací Kroměřížského deníku šlo o dvě znesvářené rodiny a roztržka mezi nimi začala v bufetu. Účastníci konfliktu po sobě údajně začali házet vše, co jim padlo pod ruku. „Incident se později přesunul do prostor čekárny neurologické ambulance, personál přivolal na pomoc městskou i státní policii, která na místě zasáhla,“ popsal deníku mluvčí nemocnice Egon Havrlant.

„Po příjezdu se policistům podařilo vypjatou situaci v nemocnici uklidnit. Nápomocní jim byli i strážníci městské policie,“ uvedla policejní mluvčí. Policisté na místě také zajistili šest osob, účastníkům konfliktu teď hrozí vážné problémy. „Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví,“ dodala Kozumplíková.

Taurus70 ( 26. července 2018 21:16 )

 Nemohli se dohodnout kdo posle Ginonvym na patercata vic😂😂😂😂

y1xcvbnm ( 26. července 2018 20:56 )

ještě se jim omluvili a pak po nich uklidili a možná i kávu nabídli aby se uklidnili , příbuzného dali na nadstandart , samozřejmě na útratu státu a tak dál..., e??

y1xcvbnm ( 26. července 2018 20:53 )

však tu dlouho nebude , jen až redaktoři zjistí že ty blondýny jsou odbarvené cig o šky

ja-stana ( 26. července 2018 20:47 )

Cigáni se rvali o bohatého nebožtíka. Aže by cigánům něco hrozilo? Nenechte se vysmát.

rudyptak48 ( 26. července 2018 20:38 )

Podobně by to vypadalo, kdybychom odsouhlasili přijímání uprchlíků. Daňoví plátci živí nejméně půl milionu cikánů, pro které neplatí zákony. Místo skromnosti a vděčnosti se chovají jako dobytek. Takhle by to vypadalo v celé ČR. U nás má demokracie a její pilíře vážnou nemoc a brzy na ni pojde.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání