Poté, co Gábina odešla na mateřskou a její křeslo po boku Romana Šebrleho (43) obsadila Eva Perkausová (24), televize teď pro ni horlivě hledá nového parťáka. Jako první se jim do hledáčku dostal podobný typ jako Roman Šebrle – urostlý Ondřej Novotný, ale ten nakonec odmítl. „Mám zatím jiné cíle. Dnes se cítím jako jiný typ moderátora,“ řekl Blesku.

A to si přitom s potenciální kolegyní skvěle rozuměl. „Cítil bych se na moderování po boku Gábiny, dokonce tam byla vzácná shoda. V ničem bych neměl problém, kromě některých politiků, o kterých jsou reportáže,“ přiznal novácký moderátor reality show Robinsonův ostrov. „Je to možná životní chyba a možná taky ne. Všichni byli z mého rozhodnutí překvapení, ale já se cítím být opravdu jinde,“ svěřil.

Podle informací Blesku je ve hře trojice adeptů – moderátoři TV Prima Matěj Rychlý (29), Michal Janotka (33) a Matěj Misař (26). „Stále platí, že není nic rozhodnuto. Případné změny na prestižních postech moderátorů Velkých zpráv na Primě divákům včas oznámíme,“ řekl Blesku za zpravodajství Primy Adam Halmoši.

VIDEO: Moderátor Robinsonova ostrova Ondřej Novotný: Všichni jsme měli červy v nohách!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Robinsonova ostrova Ondřej Novotný: Všichni jsme měli červy v nohách! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, FOTO: Archiv TV Nova / Lukáš Hrdý

Fotogalerie
18 fotografií