Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Turista (†19) si chtěl na vyhlídce vyfotit selfie: Uklouzl ze skály a zemřel

Autor: msj - 
28. července 2018
16:50

Americký turista byl s přáteli na populární vyhlídce v Austrálii. Misionář Gavin Paul Zimmerman (†19) se chtěl koukat na velryby na vyhlídce Cape Solander, která se nachází jižně od Sydney v Austrálii. Když si chtěl pořídit selfie na památku, uklouzl a spadl do oceánu.

Gavinovi rodiče po smrti svého syna, který poslední rok v Sydney pracoval v kostele, truchlí. „S hlubokým zármutkem a těžkými srdci chceme sdělit, že náš sen opustil tuto zemi, aby mohl být s Bohem,“ řekli pro kanál Nine News Jeanette a Raymond Zimmermanovi. „Byl pro nás velkým příkladem a svou misi hrozně miloval. Užíval si, když učil lidi a šířil učení Ježíšovo. Byl jasné světlo v našich životech,“ dodali.

Gavinova kamarádka Gio Grillo uvedla, že si psali a že jí posílal spoustu fotek. Den před svou smrtí jí na Facebooku napsal, že následující den jdou na skály a že má v plánu jí poslat hromadu fotek. Byl to její nejlepší přítel.

Zimmerman údajně ztratil rovnováhu, když si dělal selfie, a spadl z deseti metrů do moře. K tragické události došlo v pondělí. Na místo několik okamžiku poté přilítla záchranná helikoptéra. Záchranáři se ke Gavinovi dostali až po třiceti minutách, co byl pod hladinou. Po vytažení na břeh byl bohužel prohlášen za mrtvého.

V poslední době to ale není ojedinělý případ. Na začátku června v té samé oblasti, která je známá pro krásný výhled na migrující velryby, spadl muž, který také fotil.

 

nika70 ( 28. července 2018 18:52 )

Ježíš ho povolal k sobě, má pro něho důležitější úkol než by měl na světě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání