Čtyři měsíce tajila, že je v jiném stavu. Když to Kristýna Leichtová na Febiofestu prozradila, každého zajímalo, kdo je otcem. Tím je režisér Vojtěch Štěpánek (34).

Už několik měsíců si herečka užívá mateřskou dovolenou. Teď nejvíc chodí po lese, kde sbírá nejenom houby, bylinky na poporodní lázeň, ale i odpadky pohozené od nevychovaných jedinců.

Ještě je na houbách, ale už se to blíží! Bylo to fakt krásný období jiného stavu se všemi plusy i minusy. Je to, jako když nastoupíte do vozíčku horské dráhy a pomalounku stoupáte k vrcholu, ze kterého není návratu, a trasa je nejasná. A můj vozíček právě nakukuje přes horizont. Vzrušení, respekt, zvědavost, fascinace, touha, euforie. Obavy si nepřipouštím. Inženýr konstruktér vypočítal trajektorii cesty dokonale, okolní vlivy můžou jízdu pouze znepříjemnit. Navíc mám vedle sebe někoho, kdo mi po celou dobu nepustí ruku. A vstupenku na tuhle atrakci si pořídila spousta lidí přede mnou. Takže, nádech a výdech,“ je jejím posledním příspěvkem na sociální síti. Je zřejmé, že se Kristýna pomalu, ale jistě připravuje na porod.

VIDEO: Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
23 fotografií