Frontman Olympicu si sice užívá roli tatínka i dědečka, po dalším miminku už ale neprahne. „Já už další dítko opravdu neplánuji. Trochu se v tom ale neshodnu s Alicí – ta by rodila ještě ostošest!“ prozradil pro Aha! Janda na své narozeninové zahradní oslavě.

„Pořád mi říká – nic krásnějšího než porod jsem v životě nezažila, to byly nejkrásnější momenty mého života, od začátku do konce to byla taková nádhera, tak moc ráda bych alespoň jednou něco takového ještě zažila,“ vypráví, jak se dívá na mateřství jeho choť Alice.

„Ode mne se toho už ale nedočká!“ dodává hned vzápětí. „Dětí jsem se nadělal dost a další spáchat by pro mne už bylo velmi nezodpovědné,“ myslí si muzikant, který za život zplodil pět dětí. V prvním manželství se mu narodili zpěvačka Marta Jandová (44), díky jejíž dceři Marušce už je Petr dědečkem, a jediný syn Petr (†33). Ten ale stejně jako jeho maminka zemřel na rakovinu.

S druhou ženou, moderátorkou Martinou Jandovou(49), má pak dceru Elišku (25) a dvě holčičky Anežku (9) a Rozárku (6) vychovává právě s třetí manželkou Alicí. „No ale, jak se říká, nikdy neříkej nikdy!“ dodal rocker s úsměvem. Je tak klidně možné, že se přece jen ještě nějakého potomka dočká.

Zřícený stan

Zahradní párty u Jandových patří k dlouholetým tradicím a vždy mají dané nějaké téma, tentokrát oslava probíhala v duchu Divokého západu. „Postavili jsme týpí, oblékli se do indiánského a kovbojského, nadepsali jsme cedule westernových měst. A děti se fakt bavily,“ popisoval Janda, který na přípravy osobně dohlížel.

Jenže přišla nečekaná potíž. „Taky jsme jako každé léto vztyčili velký bílý stan, a on zničehonic spadl. Za ta léta se všechno polámalo. Dcera Marta naštěstí hbitě zareagovala a zajela koupit nový,“ smál se.

 

Fotogalerie
41 fotografií