Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

„Mami, jen to pálí.“ Poslední slova holčičky (†10), kterou zastřelili cestou pro zmrzlinu

Autor: msj - 
20. července 2018
21:18

Zemřela jen několik dní po svých 10. narozeninách. Makiyah Wilson v pondělí zastřelila skupina maskovaných lupičů. Vystoupili z vozu na parkovišti a začali střílet. Stalo se tak v severní části Washingtonu D.C.

Matka dcery, Donnetta Wilson, se v době tragédie zdržovala ve svém bytě. Její dcera si jen odběhla pro zmrzlinu. Ještě než malinká Makiyah vyšla před dům, několik kulek ji zasáhlo do hrudníku.

Celou dobu, co jsem svoje zlatíčko držela v náručí, mi říkala, ať se uklidním, že to jen pálí. Snažila se mě uklidnit,“ řekla Donnetta pro televizní kanál NBC4. „Když vydechla naposledy, ležela před vchodovými dveřmi. Viděla jsem krev. Viděla jsem moje dítě. Zpanikařila jsem. Opravdu jsem nevěděla co dělat,“ řekla matka zavražděného dítěte.

Osmnáctiletou sestru Makiyah postřelili do ruky. Z nemocnice ji propustili. Policie ji však hned zatkla. Byl na ni vydán zatykač. Případ ale se střelbou nijak nesouvisí. 

Policie uvedla, že při útoku byli postřeleni další 3 muži. Podle nich na místo přijel černý vůz, kterému chyběl zadní nárazník. V době střelby bylo na dvoře před bytovkami asi 15 až 20 lidí a zaznělo až 70 střel.

Zbabělci se vyloupli v maskách s nelegálně drženými zbraněmi, aby zabili malinkou a rozkošnou holčičku,“ uvedl asistent náčelníka policistů, Chanel Dickerson.

 

jirsbe ( 21. července 2018 00:56 )

je videt ze se tam nemaji jak bavit bezmozci

ja-stana ( 20. července 2018 21:40 )

Desetiletá holka není malinká.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání