Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka (†28) tří dětí se oběsila, protože se s ní přestal bavit přítel. Byla opilá a zdrogovaná

Autor: msj - 
19. července 2018
18:50

Keylie Barker (†28) byla nalezena oběšená v poli poté, co se s ní její partner přestal bavit. Naštvaná a podrážděná se vydala zapít žal s kamarádkami. Došlo i na drogy, které jí zahalily myšlení. Když se nad ránem vrátila, rozhodla se ukončit svůj život.

Keylie Barker se zapřisáhla, že tu noc nebude pít, aby mohla druhý den vzít svého syna na zápas rugby. Místo toho si s kamarádkami užívala až do šesti do rána.

Její přítel Steven Speakman vypověděl, že ho svým chováním rozčílila doběla. Místo aby byla doma, užívala si v domě u kamarádky alkoholu a kokainu.

Druhý den v půl sedmé ráno jen přišla a oblečená sebou praštila na postel. Byl jsem pěkně naštvaný. Vůbec jsem s ní nepromluvil,“ řekl Steven u slyšení ve městě Bolton, píše deník The Sun.

Svědci vypověděli, že Keylie Barker, matka od tří dětí, pila vodku a občas si šňupla kokainu. Pak se vracela k sobě domů do Wiganu v Anglii. Psalo se 25. února tohoto roku.

Během vyšetřování panovaly obavy, že za sebevraždou mohly stát primárně drogy. Ty údajně mohly zastínit smýšlení mladé matky. Steven dále vypověděl, že když se ráno kolem osmé probral, tušil, že něco není v pořádku. Zadní dveře domu byly totiž otevřeny společně s brankou na zahradě.

Myslel jsem si, že to opravdu přehnala a zase se někam vydala,“ pokračoval Steven. „Volal jsem jejím kamarádkám a její sestře. V 8:20 přijeli policisté a řekli mi, že ji našli. Nedokázal jsem uvěřit tomu, že si vzala život a nechala mě tu s dětmi samotného.“

Steven také vypověděl, že jejich vztah byl naprosto v pořádku. Po všech stránkách vedli kvalitní život. Měli krásný dům a milovali své děti.

Z vyšetřování vyšlo najevo, že si Keylie kolem sedmé hodiny ráno zavolala policii. Jenže než ta stihla dorazit, už bylo pozdě. Byla nalezena oběšená s rukou ve smyčce. Podle koronera Johna Pollarda je možné, že se Keylie snažila přivolat si pomoc.

Určité množství kokainu ve spojení s alkoholem může způsobit dezorientaci, ale v tomto případě to nevedlo ke smrti. Nedokážeme říct, jestli si chtěla zavolat pomoc, nebo se chtěla opravdu zabít. Proč se ale chtěla zabít, to nevíme,“ řekl koroner.

ivoadler ( 4. srpna 2018 14:37 )

Kde je článek toho blba, který nám hravě spočítá, kolikrát se za kapitalismu máme lépe než za socialismu? Tuším, že to bylo na Info.

Stanley1000 ( 20. července 2018 15:02 )

Asi byla enormě citlivá a v mládí citově velmi vázána na rodiče, kteří ji tímto způsobem trestali, proto se jí to v alkoholovém a drogovém rauši vrátilo a byla v tu chvíli na dně, že neviděla jiné východisko.

XLADI ( 20. července 2018 10:18 )

Podle foek vypadá že byla pěkně vymaštěná. Co to je za matku když chlastá a jede na koksu. To je horší než nějací nepřizpůsobiví. Společnsti ušetřila spoustu peněz. Snad budou její děti lepšími lidmi než byla ona.

antismejd ( 20. července 2018 09:58 )

Běžte už s takovýma zprávama,že se voběsí nějaká blbá Angličanka do ***e! Šmejdi jední!!!!!

pipipipi ( 19. července 2018 23:22 )

tak kolik měla těch dětí???????????dvě nebo tři

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání