Na Novoměstské radnici dvojice zatím veselku nedomlouvala a ani se o ní nebavila. Vyrazili tam na vernisáž k 70. narozeninám Kristiana Kodeta. Ovšem jeden detail byl na zpěvačce jiný – na ruku opět navlékla svůj »zásnubní prsten», který už jednou sundala.

Briliantový šperk jí věnoval její testosteronový anděl loni v létě během romantické dovolené u moře. „Nosím ho proto, aby bylo jasné, že jsem zadaná,“ potvrdila tehdy své štěstí Bílá, která si Filipiho v lednu 2017 nastěhovala i do domu v Otvovicích. Jenže na podzim oznámila jejich rozchod.

„Miluju svoji práci někdy tak moc, že vítězí nad partnerstvím,“ vysvětlovala na sociální síti Slavice a vzápětí přestala prstýnek z lásky nosit. Jenže uběhl další půl rok a Radkovi dala druhou šanci poté, co je svedl dohromady její pejsek Kvído.

„Jsem šťastná,“ řekla pro Aha! a nechtěla nic dál komentovat. O jejích slovech svědčily i její zářivé úsměvy. Lucie se navíc s bývalým fitness trenérem držela za ruku a také opět navlékla darovaný šperk. Skoro to vypadá, že její třetí veselka je na spadnutí.

VIDEO: Lucie Bílá mluví o svém příteli: Co mají společného?

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá mluví o svém příteli: Co mají společného? Ladislav Novák/BPŽ

 

Fotogalerie
60 fotografií