Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rituální vražda matky: Tři sourozenci jí vydloubali oči a koupali se v její krvi, šokovala policie

Autor: max - 
18. července 2018
14:35

Byl to výjev jako z nejhoršího hororu! V domě na severu Peru bylo nalezeno tělo 75leté ženy, která na první pohled zemřela brutální smrtí. Chyběly jí oči i některé orgány. Z vraždy ženy byly obviněny tři její děti. „Ďábel nás navedl,“ hájily se před šokovanými detektivy.

„Pán temnoty mě pověřil, král démonů je mezi námi, je nás více a každým dnem se rozrůstáme,“ řekla nejmladší z dětí, 38letá Aurelia policii. Právě ona byla označena za strůjce doslova ďábelského plánu, který uskutečnili v sobotu v noci v domě ve vesnici Andabamba. Zde bylo zohavené tělo staré ženy nalezeno.

Všichni tři sourozenci byli po několika hodinách od hrůzného objevu pochytáni policií. Také starší Percy (41) a Marcelina (46) se k činu přiznali.  Komisař Julio Torreblanca pro místní média popsal část hrůzostrašných detailů, co se vlastně v domě na severu Peru odehrálo. Děti během satanského rituálu údajně vydloubly matce oči, následně jí nožem vyřízly z těla některé orgány včetně střev. Pak se rituálně vykoupaly v matčině krvi, u čehož měly vyvolávat ďábla.

Podle policie Aurelia navedla své starší sourozence poté, co údajně měla sen, v němž jí měl hlas říci, že ona je vyvolenou. „Přede dveřmi se mi zjevila malá žába,“ vypověděla údajně Aurelia k tomu, co spustilo její vražedný plán.

Šokovaní vyšetřovatelé, kteří na místě po ohledání našli chybějící orgány mrtvé ženy a odeslali je na pitvu, označili případ za nevídaně otřesný. Tři sourozenci byli obviněni a hrozí jim doživotní tresty. Podle místních nejsou satanské sekty provozující rituály v odlehlých vesnicích v oblasti Santa Cruz ničím ojedinělým. S podobnou brutalitou se však dosud nikdo nesetkal. Praktiky většinou slibují uzdravení či blahobyt.

ivuska1 ( 18. července 2018 15:52 )

„Pán temnoty mě pověřil, král démonů je mezi námi, je nás více a každým dnem se rozrůstáme" TAK TED JENOM DOUFAM , ZE TEN VAS PAN DEMONU POVERI ZASE NEKOHO, KDO TO SAME UDELA VAM ! Nejhorsi na tom vsem je , ze se satanismus opravdu rozrusta. Hollywood je plny techto magoru. Jsou mezi nima popularni zpevaci i herci. Hlavne je podporujte penezma za vstupenky na jejich koncerty a platte za jejich filmy.

Monikay ( 18. července 2018 15:24 )

Měli by takto ošetřit ještě jeden druhého, ušetřily by se soudní výdaje....

y1xcvbnm ( 18. července 2018 15:16 )

od pohledu jsou nenormální

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání