Vévoda a vévodkyně ze Sussexu mají na říjen naplánovanou cestu na Nový Zéland. Ovšem Meghan už ale tuto zemi obklopenou Tichým oceánem navštívila v minulosti. Ovšem tehdy její cestování vypadalo naprosto odlišně.

Na radu kolegy ze seriálu Suits (Kravaťáci) Gabriela Machta (46) si Meghan v roce 2015 spolu s přáteli pronajala karavan a jela jím od Jižního ostrova až k ostrovu Waiheke. Byla to pro ni nová zkušenost, ale zároveň jí to připomínalo dovolené z jejího dětství. Nadchla ji ale také příroda, která podle ní byla „ohromující".

Navštívila různá místa a památky, například Queenstown, jezero Wanaka, ledovec Franz Josef, Marlborough či Kaikoura. Cestou se zastavovala a bydlela v několika kempech, které ji prý překvapily svou útulností. „V koupelně byly dokonce čerstvé květiny," podivovala se pro Conde Nast Traveller tehdy svobodná Meghan Markle.

V cestovním deníku, který zveřejnila na svém blogu s názvem The Tig (ten musela coby členka královské rodiny smazat), se chlubila, že jedla v 'nejlepších restauracích', například Botswana Butchery a Vudu Cafe a u jezera Wanaka si večeři sama ulovila, jelikož si vyzkoušela muškaření. Také ochutnala čerstvě upečené vyhlášené sušenky v Cinema Paradiso. Meghan se na dovolené vypravila na túru po ledovci, navštívila kolonii tuleňů, a dokonce na jižním pobřeží plavala s delfíny.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Po deseti dobrodružných dnech toho měla už plné kecky, a tak zůstala v domě na pláži na ostrově Waiheke, kde už jen odpočívala se sklenkou vína v ruce a sledovala západ slunce. Na Novém Zélandu byla také na svatební cestě s prvním manželem Trevorem Engelsonem (41), kdy ji ve sprše v kempu okukoval puberťák a chtěl jí ukrást spodní prádlo.

Oficiální cesta, která ji teď čeká, už ale zřejmě bude vypadat úplně jinak. Už jí nebudou stačit jen tři sportovní tašky, místo toho s sebou potáhne nekonečnou řadu zavazadel s mnoha outfity pro každou příležitost, které musí mít dopředu naplánované. Jen těžko by s Harrym mohli cestovat v karavanu a pravděpodobně se ani nepřiblíží k tábořištím.

Místo toho je čeká pravděpodobně ubytování v rezidenci ve Wharekauhau Lodge poblíž Wellingtonu, kde jedna noc vyjde na 710 dolarů, v přepočtu téměř 16 tisíc korun. Alespoň tam měli v roce 2014 útočiště princ William (36) s vévodkyní Kate (36) a miminkem Georgem, a tak je možné, že zde budou ubytováni i Harry a Meghan.

VIDEO: Tradice nade vše: Jak Harry a Meghan trávili předsvatební noc?

Video
Video se připravuje ...

Tradice nade vše: Jak Harry a Meghan stráví předsvatební noc? Reuters

 

Fotogalerie
125 fotografií