Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zvrat v případě miliardářské dcerky Rezešové: Propustí ji na svobodu! Dostane podmínku

Autor: msj - 
16. července 2018
15:02

Zbohatlická dcera Eva Varholíková-Rezešová (41) bude propuštěna z budapešťského vězení. Zažádala totiž o podmínečné propuštění a soud jí vyhověl. Venku by měla být během několika týdnů.

Eva Varholíková-Rezešová (41) si doposud odpykávala trest za způsobení dopravní nehody pod vlivem alkoholu. Bouračka, kterou způsobila, stála život čtyři lidi.

Po šesti letech výkonu trestu zažádala o podmínečné propuštění a soud jí podle informací slovenského serveru pluska.sk vyhověl. Nyní by měla absolvovat schůzku s psychology a psychiatry, kteří by měli zhodnotit její mentální stav. Pokud lékaři její propuštění posvětí, Rezešová se dostane z vězení o tři roky dříve.

Po propuštění bude ale tři roky v podmínce. Pokud tedy opět opilá sedne za volant, mohla by si zbytek trestu odsedět.

Nehoda, kterou Rezešová způsobila, se stala 21. srpna 2012. Tehdy na maďarské dálnici připravila o život čtyři lidi. Svým BMW totiž ve vysoké rychlosti narazila do malého fiatu, který nakonec skončil v plamenech. Na místě zemřeli tři lidé a při převozu do nemocnice ten čtvrtý.

V krvi měla řidička 1,5 promile alkoholu. Mimo to se pohybovala rychlostí mezi 165-175 kilometry v hodině.

Po dvou letech soudního řízení dostala Rezešová v roce 2014 trest devíti let vězení.

 

hafblaf ( 16. července 2018 19:48 )

Zbohatlický rozmazlený fracek, všechno si ale nekoupí.

Harney ( 16. července 2018 17:12 )

 Ale povedzme si pravdu - keby bol súd na Slovensku a nie v Maďarsku, nesedela by ani deň a o tyzden by sa znova povýšenecky prevážala v nejakom luxusnom džípe. Aspon takáto, ked aj len 6 ročná príučka. Aj ked pozostalym sa to urcite nezda dostatočna doba trestu.

lecram ( 16. července 2018 16:25 )

vvalsidal (, ak su dakde uplatne sudy tak urcite nie v Madarsku ako pises, uplatne su u Vas v Cesku kde oslobodili radodajku Darinku i ked to bolo vsetko jasne ako facka,tak sa zamysli a nekecaj

sores ( 16. července 2018 16:10 )

Zabila s.v.i.ně ožralá 4 lidi a za 6 let jí propustí!!! V Česku hnu.s.ném. by tu vražedkyni pustili ještě dříve, po polovině trestu. Ať zhebne na svobodě, zrůda bohatá!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání