Do Londýna se rozhodla prý rozhodla přesunout především proto, protože jí po několika letech vznikl prostor v diáři. "Nic nezkouším a mohu se soustředit na to, co jsem vždycky chtěla zkusit," říká. "Podařilo se mi získat manažerské zastoupení v Londýně a od září mě také čeká několik konkurzů do Londýnských muzikálových produkcí," dodává zpěvačka, která doteď zářila především v Plesu upírů.

Čeká ji ale nejen Londýn. "Zároveň vyrážím do Vitebsku v Bělorusku, kde každoročně probíhá po Eurovizi druhý největší hudební festival, na němž jsem měla možnost už zpívat i jako host s Alexandrovci. Letos jsem dostala možnost vystoupit jako jeden z hlavních hostů a proto jsem oslovila salon Heller tailoring, kde se šijí mimo jiné šaty na Stardance. Málokdo ale ví, že šijí také svatební a společenské šaty," říká k šatům, které navrhoval Lukáš Bartoň.

"Jinak v Londýně trávím léto se svojí dcerou o občas se za námi přijede podívat i můj muž. Vzhledem k tomu, že má ale zkoušky na muzikál v ČR, je to teď trošku složitější, nicméně zvládáme to vcelku dobře a těšíme se na sebe. Elince se Londýn moc líbí, ale od září musí samozřejmě zase do školy a proto nedokážu sama říct, jaký systém pak zvolíme. Zřejmě ale, pokud nepřijde nějaká zásadní nabídka, budu bydlet nadále v ČR a do Londýna dojíždět na několik vystoupení měsíčně… Díky Bohu jsou teď letenky super levné," plánuje Nosková.

VIDEO: Nosková o superstar a plastice

Fotogalerie
11 fotografií