Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Opilý otec posadil za volant roční miminko a vyjeli na silnici. Dopadla je policie

Autor: jh - 
16. července 2018
05:51

Děsivou scénu spatřili svědci ve městě Hopkins v americké Minnesotě. Zjevně opilý muž (31) zde řídil městem se svým nepřipoutaným ročním synkem na klíně. Údajně ho nechal točit volantem, zatímco ovládal pedály.

Přivolaná policie našla v autě otevřenou lahev tequily, muž sotva chodil a dělalo mu potíže mluvit. Povedený tatínek se jmenuje Domonic Green a, jak policie brzy zjistila, nikdy neměl platný řidičský průkaz.

Na svoji obranu Green řekl, že se synkem jeli jen okolo sousedství. K incidentu ale došlo v centru města, kde vládne hustý provoz. Díky pozornému občanovi, který incident nahlásil policii, se podařilo zabránit případné tragédii,“ vyjádřil se podle listu Daily Mail mluvčí Hopkinské policie.

Domonic byl již v minulosti trestán za řízení pod vlivem alkoholu, překročení rychlosti a řízení bez povolení. Teď už si však nezajezdí, sedí ve vězení a čeká na soud, který se odehraje 9. srpna.

Video: Kuriózní případ pražských strážníků: z kanálu tahali za nohy opilého mladíka.

sores ( 16. července 2018 10:32 )

v prohnilém našem státu beztrestném by mu to prošlo, jen by mu policajt řekl,ty ty a max.by platil malinkatou pokutu, sebrat mu řidičák a veřejné práce dělat 1/2 roku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání