Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Řidička Lucie (27) se zhroutila. Po Petrovi (†46) zemřela i Andrea (†50). Ta zraněním z nehody podlehla

Autor: msj - 
13. července 2018
20:02

Vymakaná fitnesska Lucie (27) teď pravděpodobně prožívá své nejhorší momenty v životě. Po Petrovi (†46), který zemřel na místě nehody, ke které došlo v neděli na Slovensku, podlehla svým zraněním i jeho manželka Andrea (†50). Lucie údajně ani nevychází z domu a nekomunikuje se světem.

Lucie smetla Andreu s Petrem v neděli poblíž obce Mníchové Lehoty na Slovensku. Narazila do nich v plné rychlosti. Petr byl na místě mrtev, zatímco Andrea byla převezena do nemocnice v Trenčíně. Tam o svůj život bojovala do středy.

Na místě nehody byl přítomen i soudní znalec z oboru silniční dopravy. „Věc si na místě převzala kriminální policie z Trenčína. Ta zahájila trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení a ve věci přečinu ublížení na zdraví,“ uvedla policejní mluvčí Elena Antalová pro slovenský deník Plus JEDEN DEN.

Řidička Lucie, která má nyní na svědomí dva životy, se vehementně věnuje fitness. K tomu ji přivedl její přítel, se kterým společně začínala cvičit. Nejdříve cvičili u dědečka v garáži, poté ve velkých fitness centrech.

Vypracovala se na vysokou úroveň. Na mistrovství Slovenska v bikini fitness se umístila osmá. Její známý uvedl, že nyní je Lucie úplně na dně a že nevychází z domu a dokonce nebere ani telefony. Doslova odstřihla všechny kontakty s veřejností.

Vyšetřování stále pokračuje a policisté žádají slovenské občany o jakoukoliv informaci. Uvítají například záznamy z kamer z automobilů, či očité svědky.

 

Stanley1000 ( 14. července 2018 08:42 )

Jistě, na vině dle vyhlášky je vždy řidič. Nebyl jsem u toho, nevím tudíž žádná fakta, mohu se jen dohadovat. Podle druhu poškození vozidla lze usuzovat, že ti cyklisté nejeli zrovna při krajnici, jak by měli. vím to z vlastní zkušenosti, že kolikrát jezdí jako prasata přes půl vozovky vedle sebe, vedou vášnivé rozhovory a absolutně nevěnují pozornost dění na silnici. Tím, ovšem nechci nikterak zlehčovat skutek oné mladé dámy, která měla dávat pozor, protože jak je vidět, bylo to na rovném přehledném úseku, takže rozhled měla dokonalý. Ale že je na dně, se nedivím, jenom cynik s hroší kůží by nebyl.

europa ( 14. července 2018 06:49 )

Kolja ( 14. července 2018 05:58 )

 Kola patří na cyklo stezky, jsem řidič z povolání a každý den potkám nějakého de..la na kole, to ovšem neomlouvám způsob a rychlost jízdy té fitness tupky...

borjar ( 14. července 2018 04:33 )

Kolo na silnici nepatří ! Cyklisté mnohdy lehkomyslně hazardují se životem . Investujeme obrovské náklady do cyklostezek , potomci však musí riskovat mezi auty .

hejpockej ( 14. července 2018 00:21 )

pod hezkym pozlatkem, sobecka zruda

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání