Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dva malí chlapci hazardovali se životem: Na římse v 33. patře hráli na schovávanou!

Chlapci hazardovali se životem ve výšce 33. patra.
Chlapci hazardovali se životem ve výšce 33. patra.  (Autor: Youtube)
Autor: msj - 
12. července 2018
19:18

Na internetu se objevilo hrůzné video. Zachycuje dva malé chlapce, kteří si hráli na schovávanou na úzké římse několik desítek metrů nad zemí. Z nahrávky tuhne krev v žilách! 

Děsivý výjev se naskytl svědkům v severní Číně. Dva malí chlapci byli natočení na kameru, jak si hrají na schovávanou na úzké římse. Ve třiatřicátém patře se procházeli na malé plošince panelového domu ve městě Lan-čou. Chlapci byli naprosto lhostejní k hazardu se životem. Jejich kaskadérský kousek byl natočen ze sousední budovy.

Na římsu se děti dostaly přes okno jednoho z bytů. Nebyly nijak jištění. Chlapci mohli lehce uklouznout a gravitace by se poté postarala o své.

„Neuvědomovali si, jak je nebezpečné takto vylézat z okna,“ říká na videu žena, která se vydává za manažerku ochranky. „Byli jsme hrozně vyděšení. Díky bohu, že se jim nic nestalo,“ dodala.

Vedení budovy již kontaktovalo rodiče a varovalo je, že nemají nechávat své děti bez dozoru. Zatím není jasné, jestli vůbec rodiče byli doma, zatímco jejich ratolesti hrály hru se smrtí.

vagin-analev ( 12. července 2018 20:36 )

Pozor na salmonelozu v kuřecím mase. Výrobce a dodavatel vodňaské kuře agrofert.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání