Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jsem otcem 150 dětí, tvrdí muž. Za jeden den prý zvládne tři ženy

Autor: rc - 
11. července 2018
18:20

Američan (47), který si říká Joe Donor, je dárcem spermatu na plný úvazek. Muž, který pochází z Washingtonu D.C. tvrdí, že dokáže oplodnit i tři ženy denně a je otcem více než 150 dětí!

Muž, který si říká Joe Donor, je profesionálním dárcem spermatu. Přitom ještě před devíti lety byl spermabankou odmítnutý, že je na dárcovství spermatu příliš starý. Teď však Joe tvrdí, že má jen ve Spojených státech 150 potomků! Ovšem nepomáhá ženám otěhotnět pouze v USA, nýbrž i v Evropě či Argentině. Na Facebooku má dokonce svou vlastní stránku.

Joe, který pochází z Washingtonu D.C., je jako dárce velice žádaný. Jen za měsíc prý pomůže deseti ženám! Ovšem říká, že by byl schopný oplodnit i tři ženy denně. Jeho nejúspěšnějším měsícem byl prosinec v roce 2015, kdy zplodil sedm dětí. „Jako dárce jsem velice úspěšný, a to díky výjimečné kvalitě semene,“ řekl pro Mirror Joe, který si za dárcovství nebere žádné peníze.

Účtuje si pouze náklady na dopravu. „Jsem šťastný s prací, kterou dělám, necítím to jako povinnost. Pro mnoho lidí tam venku jsem možná poslední šance,“ říká. Joe v osobním životě má tři děti. Rodině ani přátelům o své práci dárce spermatu neřekl, jelikož si myslí, že by to nepochopili. 

VIDEO: Zeptali jsme se mužů: Čím podle vás končí sex?

Zobrazit celou diskusi