Kovácsovou s Gottem pojí čtyřiatřicetiletý milostný vztah. Vídali se dokonce ještě devět let poté, co si Slavík vzal za ženu zdravotní sestřičku Ivanu Macháčkovou (42) a Alice zase za muže swingaře Ondřeje Havelku (63).

Za tu dobu od Gotta dostala darem jeho pláten hned několik. „Ráda bych si skrze prodej obrazu jednak splnila svoje současné sny, jednak chci část z peněz věnovat na dobrou věc, kterou ještě zvažuji,“ prozradila Alice.

Alice s Karlem zůstali i po svých svatbách nerozlučnými partnery a scházeli se v utajeném hnízdečku, o němž věděli jen oni dva. Havelka realitu znal, ale snažil se být nad věcí a choval se jako gentleman, Ivana netušila zhola nic.

Až do minulého roku, kdy na všechno přišla a svému muži poměrně striktně doporučila v románku nepokračovat. Slavík uposlechl a vztah definitivně ukončil.

Utekla na ostrov

Alici nezbývalo nic jiného, než se s realitou smířit a minulost, jakkoli nádhernou, nechat za sebou. Proto od října minulého roku pobývá s devítiletým synem Hugem na jednom ze španělských Kanárských ostrovů. „Je to místo blízké mému srdci a tam si plním své sny,“ svěřila Blesku.

Syn chodí na ostrově úspěšně do místní školy a španělsky se už obstojně domluví. „V říjnu začíná škola, takže se tam s Hugem opět vracíme,“ naznačila Kovácsová své plány.

Prodej Gottova obrazu jí tedy krásně pomůže vést na ostrově nový život. Mohla by si přijít na slušné peníze, jelikož zatím nejdražší Gottův obraz Čas něžností z r. 1973 se prodal za 1,2 milionu korun. A Karel jim to určitě bude ze srdce přát. „Karel měl s Hugem krásný vztah už od samého jeho narození,“ říká Alice.

VIDEO: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené! tvrdil Gott.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené! Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií