Rytmus poslední dobou nezveřejňuje na sociálních sítích nic jiného než zamilované fotky s moderátorkou letošní SuperStar Jasminou Alagič(29). A doteď se vůbec neohlížel na to, jak se asi jeho expřítelkyně cítí, když tvrdil, že Daru bude navždy nosit ve svém srdci.

„Mě nemrzí, že zas miluje. Mrzí mě jen to, když svůj nový vztah prezentuje tak, jako kdyby všechny ty pravé emoce prožíval poprvé právě až teď,“ nechala se hořce slyšet pro slovenský Nový čas zpěvačka, kterou to zjevně zabolelo. Patrikova reakce na sebe nedala dlouho čekat.

„V první řadě začni žít svůj život a nestarej se o cizí životy. Zameť si před vlastním prahem a neplýtvej energií na cizí lidi, je to nepodstatné,“ napsal na sociální síť drsně Rytmus.

Po této studené sprše si Dara naoko vzala jeho slova k srdci a začala si opět naplno užívat život. Nejprve se na Instagramu objevila společná fotografie s Matějem Homolou (45) a jejich desetiletou dcerou Laurou, na které vypadají jako dokonalá rodinka. A teď na sociálních sítích zveřejňuje žhavé snímky z dovolené ve Spojených arabských emirátech, na kterých v sexy plavkách vystavuje své dokonalé křivky. „Vám všem přeji dokonalé požitky všeho druhu! Čas, kdy nás z postele vytáhne maximálně ruka miláčka...“ napsala, jako by chtěla vzbudit Patrikovu žárlivost.

Otázka ale je, s kým vlastně na exotickou dovolenou vyrazila. Na koho se usmívá do objektivu a ukazuje mu své pozadí v plavkách? A pro koho je vlastně druhá sklenka bublinek, kterou blondýnka drží na fotce z bazénu? Možná, že kromě milované dcerky vzala k moři už i nějaký potenciální nový objev. Ovšem na žádném snímku zatím žádný pan Tajemný nevystupuje!

K vidění je na nich jen další blondýnka, která si s Rolins na jednom snímku připíjí a dostává od ní pusu na tvář. Je to zpěvaččina dvorní vizážistka Margita Skřenková. Asi už je za ta léta nepojí jen spolupráce, ale i osobní přátelství. Je tak snad právě Margita autorkou sexy fotek?

Video: Raper Marpo vzkazuje Rytmusovi: Vem rukavice a helmu a přijď si zaspárovat s lidma co já!

Video
Video se připravuje ...

Raper Marpo vzkazuje Rytmusovi: Vem rukavice a helmu a přijď si zaspárovat s lidma co já! iSport TV

Fotogalerie
14 fotografií