Veronika Arichteva a Michal Necpál

Herečka Veronika Arichteva (32), kterou publikum zná ze seriálu První republika, se pokusí ovládnout parket po boku profesionálního tanečníka Michala Necpála. Herečka na sociálních sítích zároveň přiznala, že z přípravy na soutěž občas nespí.

S humorem zhodnotila i své taneční dovednosti. „Těžko zvládám střídat pravou a levou při chůzi, natož s hudbou,“ zhodnotila Arichteva své dovednosti. Spolehnout se ovšem bude moci na svého tanečního partnera Michala Necpála.

Necpál má se soutěží bohaté zkušenosti. Poprvé ho diváci viděli už ve třetí řadě v roce 2008, kdy po parketu prováděl miss České republiky z roku 2004 Janu Doleželovou. Tehdy vypadl ve čtvrtém kole. Zatím nejdále ale dotancoval v roce 2015 se zpěvačkou Leonou Machálkovou. Tehdy byl vyřazen až v šestém kole.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda První republiky Arichteva (32): Těhotenství odkládám, jdu do StarDance! Tereza Kühnelová

Daniela Písařovicová a Michal Mládek

Při výběru soutěžících Česká televize sáhla i do svých řad. Jednou ze soutěžících by se totiž měla stát i moderátorka zpravodajské relace Události Daniela Písařovicová (39). Zatím ovšem není zřejmé, kdo drobnou moderátorku na parket doprovodí.

Řada fanoušků soutěže si rovněž začíná lámat hlavu s tím, v jakém outfitu se Písařovicová na parketu objeví. Sama se totiž netají tím, že krátké sukně a vyzývavé střihy nejsou její šálek čaje. „Ve skříni mi převládají kalhoty a tmavé barvy,“ přiznala.

Jejím tanečním partnerem se stal Michal Mládek. Z toho, jakou partnerku mu produkce přiřkla, byl ale nadšený. Daniela Písařovicová je totiž vysoká a přesně takovou si pro soutěž přál. Podotkl totiž, že u standradních tanců je důležité, aby k sobě partneři pasovali i výškou.

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů? David Turek, Aleš Brunclík

David Svoboda a Veronika Lálová

Sportovce na parketu v roce 2018 zastupuje David Svoboda (33). Moderní pětibojař je zvyklý vyhrávat. Na svém kontě má titul mistra Evropy z roku 2010 a v roce 2012 se stal olympijským vítězem na hrách v Londýně.

Jeho taneční partnerkou je Veronika Lálová. Ta se v soutěži představila poprvé v roce 2016 po boku herce Zdeňka Piškuly. Šlo ovšem o silnou premiéru, osmou řadu soutěže totiž taneční pár ovládl. Svoboda tak může doufat, že k pětibojařským úspěchům přidá i jeden taneční.

Monika Bagárová a Robin Ondráček

Mladá česká zpěvačka je dalších z potvrzených soutěžících ve StarDance. Parketem ji provede tanečník Robin Ondráček.

Václav Kopta a Jana Zelenková

Václav Kopta byl prvním jménem, které bylo s novou řadou soutěže spojováno. O tom, že by mohl své taneční nadání na parketu předvést právě on se špitalo už na začátku března.

Nakonec se ovšem stal i prvním, kdo soutěž opustil a to dokonce ještě před tím, než televizním divákům předvedl jediný tanec. Vážné zranění ho totiž ze soutěže vyřadilo ještě před jejím začátkem. „Jak u mě bývá zvykem, jedná se o poněkud tragikomickou událost. S upřímnou lítostí vzhledem ke vší té dřině, kterou jsem StarDance věnoval, musím kvůli závažnému zranění ze soutěže odstoupit. Musím říct, že mě dnes nebolí jen ta zraněná noha, ale i celý odchod. Jedná se o smutný případ, kdy člověk nerespektuje a neposlouchá svoje tělo. Doporučuji ostatním soutěžícím, aby se této nerozvážnosti vyvarovali a nedopadli jako já,“ vysvětlil ve středu na tiskové konferenci k novému ročníku soutěže.

Náhrada za Koptu: Richard Genzer

Po odstoupení Václava Kopty kvůli zranění začala Česká televize hledat jeho náhradníka. Jedním z těch, kteří producentům StarDance padl do oka má být Richard Genzer.

Ten by nemusel být špatnou volbou. Televize zřejmě hledá někoho, kdo by splnil roli zavalitého vtipálka, která se původně předpovídala právě Koptovi. Vzhledem k časové tísni by Genzerovi hrálo do karet i to, že je bývalým profesionálním tanečníkem a choreografie by se tak zvládl rychle naučit. Je ale otázkou, zda by mu jeho tanečnickou minulost někteří nedávali za vinu.

Pavla Tomicová a Marek Dědík

První seznámení za sebou mají i herečka Pavla Tomicová a její taneční partner Marek Dědík. Toho herečka překvapila tak, až jí vyčetl, že chodí jako duch. Tomicovou, která shodila 25 kg tím ale tanečník pobavil.

Herečka zhubla i kvůli tomu, že jí byl diagnostikován diabetes. Na působení ve StarDance se Tomicová těší i kvůli tomu, že nechodila do tanečních. „Nechodila jsem do tanečních a během života mi to často přišlo líto. Tou nabídkou mám pocit, že jsem dostala od života druhou šanci, a tak mým hlavním cílem je naučit se tancovat a užít si to,“ svěřila se.

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání? Česká televize

Adam Mišík a Kateřina Krakowková

Své taneční dovednosti ve StarDance s ostatními změří i zpěvák Adam Mišík. I on si, podobně jako Pavla Tomicová, klasické tance zkusí poprvé, protože nechodil do tanečních. Kroky ho bude učit tanečnice Kateřina Krakowková.

Už při jejich seznámení bylo zřejmé, že je Adam Mišík ze svých budoucích vystoupení nervózní. "My teď spolu teď budeme trávit pár měsíců. Tak snad vám neudělám ostudu a moc vás nepošlapu. Bůh nám žehnej," uvedl se totiž hned na začátku seznámení se svou taneční partnerkou.

Video
Video se připravuje ...

Mišík ve StarDance: Nejvíc se bojí ostudy a šlapání! Česká televize

Jiří Dvořák a Lenka Návorková

Nabídku předvést své taneční umění přijal i herec Jiří Dvořák, kterého do soutěže ČT lanařila už dříve. Partnerkou mu bude Lenka Návorková

Dalibor Gondík a Alice Stodůlková

Moderátor Dalibor Gondík na nabídku České televize nekývl okamžitě. „Moje první reakce na nabídku vystupovat ve StarDance byla, že musím zavolat sestře a ta mi řekla, že doufá, že jsem neřekl ne,“ přiznal.

Jeho taneční partnerkou se stala Alice Stodůlková, která už jednou soutěž vyhrála. Tehdy tančila s hercem Pavlem Křížem. „Chtěla jsem partnera, který bude pohodový, fajn a bude se mu chtít pracovat. Dalibor je moc sympatický a myslím, že umí na sobě makat, jsem maximálně spokojená,“ chválila si výběr nového partnera tanečnice.

Video
Video se připravuje ...

Vyhublý a šlachovitý Gondík: Bude tančit ve StarDance! Česká televize

Daniela Šinkorová a Michal Padevět

Desátým a tedy posledním párem, který Česká televize představila pro nadcházející devátou řadu StarDance bude herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová s tanečníkem Michalem Padevětem.

Fotogalerie
40 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva