„Přijel jsem s dívkou, se svou přítelkyní," přiznal Míra během rozhovoru v limuzíně Blesku. „Vůbec není z branže,“ přiznal herec, který v minulosti randil i s herečkami. I tak se seznámil vlastně díky práci. „Seznámili jsme se v divadle, když jsem hrál a ona seděla v hledišti."

Po představení zřejmě přelétla jiskra a dnes už je Nosek s tmavovlasou úřednicí Zuzanou skoro rok. Vyvedl ji proto i na Becher party ve Varech a jako dvě hrdličky se od sebe nehnuli skoro ani na krok. Zpečetit ale vztah sňatkem se herci z Vyprávěj či Rebelů zatím moc nechce.

„No, nevim. Rád dělám věci spontánně, ale když je to podruhé, tak je to samozřejmě jiné. Takže to chce čas, aby k tomu člověk zase dospěl," vysvětloval.

Není divu, že se do chomoutu už nehrne, jelikož jedno nevydařené manželství už za sebou má. S Ivankou, kterou si bral v roce 2011, už se stihl rozvést. „Jo, už je to docela dlouho," řekl Blesku. Se Zuzanou se ale chystá alespoň na společnou dovolenou, vezme ji na Chorvatska na jachtu, kam prý jezdí pravidelně.

VIDEO: Rozvedený Jaromír Nosek: Randit s herečkou má své výhody! Ale moje nová holka je...

Fotogalerie
34 fotografií