Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Školačka z Prahy se pokusila o sebevraždu, teď zmizela z domu: Neviděli jste ji?

Neviděli jste ji? Dívka (13) odešla z domu a nevrátila se. V minulosti se pokusila o sebevraždu
Neviděli jste ji? Dívka (13) odešla z domu a nevrátila se. V minulosti se pokusila o sebevraždu  (Autor: policie čr)
Autor: rc - 
5. července 2018
08:48

Purev Purevstsetseg (13) byla od tohoto roku umístěna v SOS vesničce Sluníčko v Praze a od pondělí byla poprvé na zkoušku u matky. Když se však ve středu matka vrátila domů, dceru tam nenašla. Policie po dívce rozjela pátrání.

Purev od dubna tohoto roku byla umístěna v SOS vesničce Sluníčko. „Pohřešovaná je od 6. dubna na žádost orgánu sociálně-právní ochrany dětí se souhlasem matky umístěna v zařízení SOS Sluníčko,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský pro TN.cz. Ve středu však dívka beze stopy zmizela.

„Od 2. 7. do 9. 7. 2018 je hledaná u své matky na návštěvě v místě trvalého bydliště, tzv. na zkoušku. Když včera v 19: 30 matka přišla domů, dcera se tam již nenacházela. Do současné doby se nevrátila a nepodala o sobě ani žádnou informaci,“ řekl mluvčí a dodal: „V minulosti se dívka pokusila o demonstrativní sebevraždu, na základě níž byla umístěna v Psychiatrické léčebně v Bohnicích, ze které byla poté propuštěna.“

Dívka je původem z Mongolska a je 160 cm vysoká. Má hnědé oči a černé vlasy, které má střižené do mikáda a dlouhé po ramena. Pokud byste dívku viděli, kontaktujte policii.

VIDEO: Policisté kontrolovali veřejný prostor na území Prahy 6.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání