Na stranu Dary se postavil člen jejího týmu, zpěvák David Bisek (31). „K cizím vztahům se nevyjadřuji a ať si každý dělá, co chce. Ať se lidi milují nebo rozchází… To je přirozený,“ nechal se pro Extra.cz slyšet finalista Hlasu Česko Slovenska. To, co ale poslední dobou předvádí Rytmus, zvedlo ze židle i jeho a donutilo ho promluvit.

„Tohle mě teda dostalo… Nekorektní chování nejvyššího levelu, co jsem viděl na tom Instagramu,“ okomentoval způsob, jakým rapper v jednom kuse dokazuje na sociálních sítích svou lásku k moderátorce SuperStar 2018 Jasmině Alagič (29), cukruje s ní a dělá, jako by snad byl zamilovaný poprvé v životě.

„Myslím si, že by měl Rytmus s tímhle přestat,“ dodal pro Extra.cz Bisek, podle nějž by se měl Rytmus alias Patrik Vrbovský k někdejší lásce chovat slušně, ať už se mezi nimi stalo cokoliv. Ostatně i sama Rolins už expartnerovi dala najevo, že ji jeho jednání bolí.

„Mě nemrzí, že zas miluje. Mrzí mě jen to, když svůj nový vztah prezentuje tak, jako kdyby všechny ty pravé emoce prožíval poprvé právě teď,“ nechala se slyšet pro slovenský Nový čas zpěvačka.

Místo toho, aby hrdličky trochu ubraly a vzaly zpátečku, dočkala se od Patrika tvrdého zásahu. „V první řadě začni žít svůj život a nestarej se o cizí životy. Zameť si před vlastním prahem a neplýtvej energií na cizí lidi, je to nepodstatné,“ napsal totiž na sociální síť drsně Rytmus.

VIDEO: Těmito záběry Rytmus přiznal, že mezi ním a Jasminou je rozhodně něco víc než jen přátelství!

Video
Video se připravuje ...

Rytmus konečně přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins Instagram

 

Fotogalerie
92 fotografií