„Maminka pozvala všechny k ní na oběd, sešla se v neděli celá rodina, abychom oslavili tatínkovo životní jubileum,“ popsala pro Aha! rodinnou idylku dcera herečky a jejího prvního muže Simona Stašová.

Ta také ve slavný den pro tatínka dojela do domova důchodců v Zátiší, kde se stále zotavuje z úrazu hlavy a dvou operací, které následovaly. Bohdalová mezitím doma od rána vařila. „To, že se rodina sešla u stolu, nebyl jen dárek pro něj, ale také pro mě,“ přiznala Simona, která měla před dvěma lety o tátu velký strach. Lékaři mu moc šancí nedávali.

Poté, co mu našli hematom na mozku, to vypadalo, že významný český seismolog a geofyzik už nikdy nebude mluvit ani chodit. Naštěstí se kruté předpovědi nevyplnily. „Je neskutečné, jaký má tatínek přehled! Hodně spolu diskutujeme na aktuální témata,“ raduje se jeho dcera.

„Nedávno jsem si posteskla, proč jsou někteří lidé tak zlí, a on přišel s odpovědí, že mám být ráda! Podle něj je to příroda... Být všichni stejní, tak jsme se už dávno pozabíjeli! A mně došlo, že má pravdu,“ doplnila s úlevou hvězda filmů Pelíšky či Román pro ženy.

VIDEO: Stašová o mámě Bohdalové: Prozradila něco, co se moc neříká...

Video
Video se připravuje ...

Stašová o mámě Bohdalové: Prozradila něco, co se moc neříká... Petr Macek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
38 fotografií