Poměrně humorný pohled se naskytl kolemjdoucím okolo mobilních toalet na kolonádě v Karlových Varech, kde právě probíhá 53. ročník filmového festivalu. Volání přírody totiž musel rychle vyslyšet herec Robert Mikluš.

I když byly záchodky jasně odlišeny na dámské a pánské nejen pomocí růžového či modrého zbarvení, ale též velkým nápisem Jenny a Joe, držitel ceny Thálie se zřejmě spletl či natolik pospíchal, že se dobýval do nesprávných dveří. Odskočil si tak na toaletu pro dámy. Nevypadal ale, že by takové drobné faux pas dál řešil.

V pruhovaném tričku a džínových kraťasech prostě odkráčel pryč. Možná sázel na to, že ho nikdo nepozná. Jenže to by nesměl mít pod nosem knírek, který je pro něj tak typický a má ho v roli policisty v seriálu Doktor Martin s Miroslavem Donutilem (67) a jeho spin-offu (tzn. volné pokračování, v němž vedlejší postava z původního seriálu hraje prim) Strážmistr Topinka.

Rodák z Ostravy si zahrál také v nedávno odvysílaném dvojdílném filmu Dukla 61, kde ztvárnil horníka Edu Slonka. Objevil se také v Četnických humoreskách či ve filmu Muži v říji.

VIDEO: V Doktoru Martinovi si s Miklušem zahrála také Jitka Čvančarová. Ta se loni ve Varech pro změnu zapsala do paměti svým modelem s obřím dekoltem. 

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

 

Fotogalerie
22 fotografií