Richard je od dubna sám. Po šesti letech se rozešel se snoubenkou Markétou Jiránkovou (42).

"Prostě to mezi námi nefungovalo. Markétě se nelíbilo mé chování, a tak nebyl důvod se trápit. Jsou některé věci, které už na sobě nezměním. Teď jsem svobodný, a tak si užívám. Jestli se někdy opět dáme dohromady - nevím, teď rozhodně ne. Překvapuje mě, že mi celý den volají kámoši a ptají se, co tady vyvádím. Nic víc, co ostatní. Normálně jsem se opil a bavil se," řekl Blesk.cz Genzer, který si po sobotním mejdanu odvezl na hotel půvabnou brunetku Danielu.

"Všechny holky, se kterými jsem tady byl nebo popíjel, jsou moje kamarádky. Nic víc," dodal se smíchem Geňa. Ten v neděli večer festival opustil. Sám odjel ve svém kabrioletu do Prahy. Ale ještě před tím, než usedl za volant, tak si raději dýchl do alkoholtesteru. Přece jenom toho předešlou noc dost vypil.

"Je to v pohodě. Nic jsem nenadýchal, tak můžu řídit," ujistil okolo stojící známé. Richarda kromě vystoupení s Partičkou nic v létě nečeká. "Budu si užívat volno a těším se na děti," říká bavič, který je stále ženatý se zpěvačkou Lindou Finkovou, s níž má dceru Viktorii a syna Matyáše.

"Letos ten rozvod dotáhneme do konce. Už je to trapné, když spolu léta nežijeme," tvrdí Geňa. 

VIDEO: Richard Genzer to ve Varech slušně rozjel! A rozhodně nespal sám

Fotogalerie
22 fotografií