Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka (†34) s dcerou (†5) se utopily v bazénu na vysněné dovolené

Autor: ital - 
30. června 2018
13:17

Tiffany Gong (†34) a její dcera Chloe (†5) se v úterý utopily v bazénu v rekreačním středisku v Ontariu. Trávily zde vysněnou dvoudenní dovolenou ve středisku Mountain Springs Lodge Resort se svým manželem a otcem Yitling Gong a jeho rodiči. Gong tvrdí, že manželka s dcerou byly v bazénu bez dozoru po dobu asi 10 minut, než se utopily. Věří, že Chloe, která právě vyšla z mateřské školy, šla do příliš velké hloubky a matka se ji pokoušela zachránit.

Matka s dcerou tragicky utonuly v bazénu v rekreačním středisku v Ontariu. Obě byly v úterý večer převezeny do nemocnice, kde byly prohlášeny za mrtvé. Zdrcený manžel Yitling Gong řekl pro City News: „Byl jsem se svou rodinou a svými rodiči na dvoudenní dovolené v Mountain Springs Lodge Resort v Collingwoodu. Manželka s dcerou šly do bazénu samy a já jsem přišel jen o deset minut později.“ Tam našel skupinu kolemjdoucích, jak se snaží jeho rodinu oživit.

Věří, že jeho dcera, která právě ukončila mateřskou školu, skočila do bazénu a matka ji šla zachránit. Záznam z videa pořízeného zprávami CBC News ukazuje Chloe s matkou, jak sestupují po schůdcích do mělké části bazénu. Než záznam skončí, je vidět, že dívka drží v rukou nadnášející předmět. Na dalším záznamu je vidět Tiffany mávající rukama okolo sebe a Chloe již není vidět. O několik minut později přicházejí lidé, kteří si všimnou obětí.

Chloe byla žákyní v Iroquois Jino Public School ve Scarborough. Ředitelka školy, Maria Pate pověděla: „Chloe byla živá dívka, kterou si budou spolužáci i učitelé s láskou pamatovat. Je to pro nás všechny chmurný den.“ Zdrcený otec a manžel je šokovaný a naštvaný, že v okolí bazénu nebyla žádná ostraha a dozor. Avšak okolo visí informační tabulky, že tato část bazénu je bez dozoru.

VIDEO: Kristínka (†15) zmizela při koupání v Malém Dunaji, našli ji mrtvou 

offline ( 30. června 2018 22:16 )

Kdyby zůstaly doma ve Vietnamu nebo Kambodži, nebo tam někde, tak se jim to nestalo.

illyria ( 30. června 2018 16:42 )

"Trávily zde vysněnou dvoudenní dovolenou ve" no já sem teda nikdy o dvoudenní dovolené nesnila... U nás se tomu říká víkend a když jedeme někam do hotelu na welness nebo za památkami tak vždy na prodloužený víkend .-) No nevím proč pouští dítě do bazénu, když sama evidentně neuměla plavat...

pjotri ( 30. června 2018 15:55 )

Denne se na svete utopi urcite aspon 1000 lidi, urcite 10000 jich zarve pri jinych nehodach, o prirozenych umrtich nemluvim.. Kdyz Blesk nema o cem psat, proste opise cernou kroniku tu v Indii, tu v Kanade.. Skutecne zpravodajstvi na urovni. Taky by me zajimala nejaka zajimava nehoda cyklisty v Bangladesi, nebo kudla mezi zebrama nekde v Mexiku. Ach jo... Okurkovou sezonu by meli zakazat a za takove "zpravy" strilet do hlavy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání