Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohřešovanou dívku našli schoulenou v křoví v Chomutově! Netuší, jak se tam dostala

Autor: lm - 
29. června 2018
12:12

Šťastný konec mělo pátrání po mladé dívce, která utekla z domova na Chomutovsku. Městští strážníci ji objevili schoulenou a spící v křoví. Dívka nedokázala říct, jak se na místo dostala.

Městskou policii kontaktoval kolemjdoucí, který si všiml, že v ulici Wolkerova na horním parkovišti blízkého marketu leží ve křoví mladá dívka. Strážníci se proto ihned vydali oznámení prověřit.

Na místě se ukázalo, že měl svědek pravdu. „Skutečně se ve křoví třásla spící, mladá dívka, kterou strážníci probudili a snažili se zjistit, jak se jmenuje a jak se dostala na místo. Dívka se jim snažila odpovídat, ale na podrobnosti, jak se dostala až do křoví, si nevzpomínala,“ informovala na svých facebookových stránkách MP Chomutov.

Strážníci následně zjistili, že dívka utekla z domova a je v pátrání. Kontaktovali proto kolegy ze státní policie. „Vzhledem k tomu, že si stěžovala na bolest hlavy, jí byla přivolána ZZS, která si ji v první řadě převzala do péče,“ doplnila městská policie. Policie ČR se nyní případem zabývá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání