Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný! Proč?

Video se připravuje ...
Takhle se fotila Monika Marešová na obálku časopisu Dieta
VIDEO: David Hanuš
29. června 2018 | 10:00

Monika Marešová, jedna z nejsledovanějších žen v Česku, má milujícího manžela, dokonalý styl i postavu. Jak to vlastně dělá a proč je na ni Leoš tolik pyšný? My toho o ní víme hodně i díky rozhovoru, který poskytla časopisu Dieta. 

Komu aspoň trochu něco říká zdravý životní styl nebo móda, Moniku jistě zná. Sama žije zdravě snad od malička. Rodiče ji vedli ke sportu a ona sama je jim za to moc vděčná, protože jí nedělá problém se pravidelně hýbat. Nejraději má trojkombinaci fitness, běh a jóga.

Za dokonalou postavu nevděčí jen pravidelnému pohybu, ale také genům a zdravé stravě. Dietu jako takovou podle svých slov nikdy nedržela, už rok nicméně jí krabičky  Vitalbox. A taky přiznává: "Občas si dám fast food a v kině prostě nevydržím bez popcornu a bonbonů." To je důkaz, že každá si prostě jednou za čas může zahřešit.

Leoš na Instagramu sdílel, že je na Moniku moc pyšný. A proč? Nejspíše proto, že je z ní cover star, hvězda z obálky časopisu. Objevila se na titulce Diety a vypadá tam prostě skvěle.

A možná taky proto, že si Monika občas neodpírá nezdravé jídlo a že je prostě sama sebou. Navíc doma dokáže uvařit cokoliv, a ještě k tomu umí rozdělat oheň. Kdo by to do této krásky řekl? A aby toho nebylo málo, Leoš díky ní začal sportovat.

Na další fotky Moniky se podívejte v naší fotogalerii:

Podívejte se na video z focení s Dietou:

Video se připravuje ...
Takhle se fotila Monika Marešová na obálku časopisu Dieta • VIDEO: David Hanuš

Rozhovor s Monikou Marešovou najdete v časopise Dieta, který je právě na stáncích:

Monika Marešová na obálce časopisu Dieta.
Autor: Lucie Robinson

Autor: Markéta Tošnarová