Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražda manželů Aleše (†63) a Marie (†45): Komplic vraha nezabíjel, říká policie

Autor: shp - 
28. června 2018
20:34

Vyšetřování brutální vraždy manželů Aleše (†63) a Marie (†45) z chatové oblasti ve Střížovicích na Ústecku pokročilo. V kauze z letošního ledna zůstává jediný obviněný. Údajný vrah (†54) se po skutku zastřelil. Komplic podle policie nezabíjel.

Policisté podali návrh na obžalobu muže, který byl na místě činu. Na vraždě se však nepodílel, chtěl podle svých slov jenom krást a loupit. Údajně šlo až o 8 milionů korun. Pomohl však svázat manžele a jejich tři děti. A s tím strážci zákona souhlasí.

Kriminalisté po vyhodnocení všech informací prokázali, že tento pachatel se nepodílel na vraždě manželů v chatové oblasti Střížovice,“ řekla FTV Prima policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Za zbavení osobní svobody a porušování domovní svobody hrozí muži až 12 let za mřížemi.

Policie také ukončí i vyšetřování vraždy. Za tu však nikdo potrestán nebude. Vrah se sám zabil po hrozném činu. A co se v lednu ve Střížovicích stalo. Oba muži vnikli do chaty a manžele včetně jejich tří dětí, dvou dcer a syna, svázali.

Manželům zalepili oči i ústa. Druhý muž chaty před vraždou utekl. Vrah následně svázané rodiče zastřelil a pravděpodobně znásilnil obě dcery. Poté vyšel před dům a zastřelil se. Syn se poté z pásky kolem rána dostal a zavolal policii.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání