Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Seriál Ulice: Víme, co se bude dít po prázdninách. Jak to dopadne s Gábinou?

2. července 2018 | 06:00

Celý rok se s vámi v pravidelnou denní dobu setkávají hrdinové Ulice, ale i letos budou mít přes prázdniny pauzu. Nebojte se, uteče to jako voda. Jak a kam se nasměrují životní cesty všech vašich hrdinů po létě? Něco málo o tom víme!

David s Terezou si užijí prázdniny, ale hned po návratu začne kolotoč svatebních příprav. Seznamování Davidových rodičů s Tomášem bude docela zajímavé a to nejen pro ně, ale také pro samotného Tomáše. Gábina má plán, jak odpoutat Aleše od svého syna, který má na prázdniny hodně nabitý program, jestli se jí to povede, to se teprve dozvíme, ale Aleš to rozhodně vzdávat nechce.

David není jediný, kdo se pochlapil s žádostí o ruku. Také Pavel seznal, že Vendula je ta, se kterou chce strávit zbytek svého života. Všichni teď ale řeší, proč to udělal tak najednou. Karla a Mára spolu strávili dlouhou dovolenou, kde si užívali jeden druhého, teď přišel návrat do reality. Jak jsou na tom Márovi rodiče od kterých neměli téměř žádné zprávy a co bude s Karlou a Hermanem, se kterým se před dovolenou nerozešli v dobrém?