Veronika Arichteva, Nikol Štíbrová a Martina Pártlová. Tahle úderná dámská trojka dorazila do centra Prahy na narozeniny známé kubánské restaurace notně vyfintěná. A hned se na ně sesypali fotografové, kteří tuhle trojitou dávku ženská krásy chtěli zvěčnit.

Fotografové mačkali spouště svého pracovního náčiní, dámy se líbezně culily a vše vypadalo parádně. Až na jednu drobnost. Když totiž focení skončilo, všichni se podivili, kdo že se to k herecko-pěvecké trojici připojil! „Ony si vůbec nevšimly, že tam vedle nich sedí nějaký chlápek s kytarou, který se proléval vínem z PET lahve a celou dobu se jen smál,“ vypráví očitý svědek, kterého nezvyklá scéna pobavila.

Dámy, které pak na vetřelce na jejich fotce upozornili fotografové, nad tím mávly rukou. Jen Nikol Štíbrová se na chvíli vypravila s neznámým muzikantem prohodit pár slov, dlouhý hovor to ale nebyl. Společensky unavený muž s kytarou pak mohl ve své opilecké krasojízdě ještě pokračovat, ale nevyšlo mu to. Jeho pokus od vniknutí do baru mezi celebrity totiž skončil u číšníka, který jeho kroky zastavil ještě před vstupem do podniku. Chvilku slávy si nicméně i tak trochu ušmudlaný muž na narozeninách kubánského baru La Bodeguita del Medio v centru Prahy užil.

Fotogalerie
11 fotografií