Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krávě se narodilo dvouhlavé tele: Byl to zázrak, říká veterinářka Karolína

Autor: lm - 
27. června 2018
21:32

Hrůzný pohled se naskytl veterinářce Karolíně, která odrodila březí krávu na polské farmě. Tele se totiž narodilo s dvěma hlavami! Mládě bohužel krátce po porodu zahynulo.

Zmutované zvíře se narodilo v polské vesnici Kowalewo Pomorskie a na svět ho přivedla místní veterinářka Karolína Szarowska. „Dvě hlavy jsou lepší jak jedna. Přivést tohle na svět živé, byl opravdový zázrak,“ napsala na sociální sítě ke snímku dvouhlavého telete.

Ačkoliv farmář doufal, že mládě přežije, to bohužel krátce po porodu zahynulo. „Byl už to čtvrtý porod té krávy a nebylo to poprvé, co nastaly komplikace. První tele se narodilo s orgány mimo břišní dutinu a zemřelo,“ uvedl.

Environmentální aktivisté upozorňují, že zvířecích mutantů se rodí čím dál více, což je velmi znepokojivé. Podle nich za to můžou pesticidy a modifikovaná potrava, kterou se zvířata krmí namísto jejich přirozené stravy.

Video: V Guatemale se narodilo prase s lidskou hlavou.

Video  Na Guatemale se narodilo prase s lidskou hlavou.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

spania ( 28. června 2018 12:12 )

Teda,to je HNUS!!!Proč nechávají tu krávu pořád o***vat,když vidí,že je nějaká zdegenerovaná...?Hlavně,že se zvířata nacpou hormonama,hnusama a kdo ví čím...Odporné.

lokii ( 28. června 2018 08:19 )

To je opravdu prihlouply komentar "dve hlavy jsou lepsi nez jedna".

Zobrazit celou diskusi