Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Český kamioňák znásilňoval dceru (14) cestou do Itálie! Je to msta, tvrdí

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
27. června 2018
11:25

Obzvlášť ohavný případ uzavřel v úterý krajský soud v Trenčíně. Stanul před ním český kamioňák Zdeněk (49), který měl cestou do Itálie opakovaně znásilnit svou nevlastní dceru. Od soudu odešel se sedmiletým trestem, muž ale od počátku tvrdí, že je nevinný.

K hrůznému činu mělo dojít v létě roku 2010, kdy český kamioňák dlouhodobě pobýval na Slovensku. Devětačtyřicetiletý Zdeněk tehdy vzal na služební cestu kamionem do Itálie i svou nevlastní, tehdy čtrnáctiletou dceru. Namísto nezapomenutelných zážitků jí ale zbyly oči pro pláč. Otčím ji totiž podle obžaloby opakovaně po nocích znásilňoval.

"Opětovně vykonal pohlavní styk s nezletilou J.B., kterému se tato bránila, odstrkovala obviněného s pláčem a s prosbami, že ji to bolí a aby ji nechal, obviněný neuposlechl," stojí v obžalobě podle slovenské TV JOJ.

Děvče se s hrůzným zážitkem svěřilo kamarádovi a později i příbuzným. Muž byl následně obviněn ze znásilnění a sexuálního násilí. Po dlouhém procesu ho soud v Bánovcích vloni poslal na sedm let za mříže, to se ale kamioňákovi nelíbilo a proti rozsudku se odvolal.

"Vážený soude, já jsem nic z toho nespáchal, nebylo ani kdy ani kde, protože jsme nikdy nebyli někde sami," uvedl s tím, že celý případ je podle něj jen pomstou od dívky a její rodiny, se kterou nějaký čas žil. "Kvůli nim třem, z nichž mě jedna obvinila, jsem opustil své vlastní děti, nechal jsem je u mámy v Čechách a tady jsem se o ně osm let staral, živil jsem je a takto se mi odměnili," vysvětlil.

Odvolací soud ale muži neuvěřil a v plném rozsahu se ztotožnil s prvoinstančním soudem. Krajský soud v Trenčíně Zdeňkovi potvrdil sedmiletý trest odnětí svobody a kamioňák tak putoval rovnou za mříže. Rozsudek je sice pravomocný, mužův advokát ale boj nevzdává. "Já jsem na rozdíl od soudu, právně i osobně přesvědčen, že klient to nespáchal, a proto zkusíme využít prostředky, které ještě máme," dodal obhájce odsouzeného Pavol Trnka.

Bejbas ( 28. června 2018 18:17 )

dvojce pana hůlky

josefvyskoc ( 27. června 2018 21:32 )

a von Hulka ted jezdi s kamionem jo ?

mrdkazkrtka ( 27. června 2018 16:57 )

Presstitutky jsou pro změnu znásilňované svými majitei a ač mají také rozum na 14 let, fyzicky to unést mohou

kombucha ( 27. června 2018 14:18 )

Neudělal to,protože nikdy nebyli sami?Aha,tak to s nima asi jezdilo hafo lidí,že? a nebo s tím jezdil po městě.A vy dole,každej spratek si vymyslí?Nevíte nic o tom,co se děje,než dojde k soudu,čím to dítě prochází,jak ho rozebírají psychologové a psychiatři,aby se prokázalo,že ten "spratek" si nevymýšlí.Prostě ostrej nůž a šmik a ne soud.

sores ( 27. června 2018 14:12 )

Pokud to udělal dobytek,tak 7 let je hodně málo!!!! 10 let a uříznout ptáka aby už nikdy neprznil děti. Mužský jsou zrůdy ti co jsou toho schopni,fuj jdu blít! Měli by je za to mučit!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání