Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otec při sexu s matkou zneužíval i dceru v předškolním věku, tvrdí obžaloba

Dívenka říkala, že ji to bolí, ale otec podle obžaloby s olizováním jejího přirození nepřestal.
Dívenka říkala, že ji to bolí, ale otec podle obžaloby s olizováním jejího přirození nepřestal.  (Autor: Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
26. června 2018
13:06

Naprosto nechutný případ z Karlovarského kraje začal řešit Krajský soud v Plzni. Podle obžaloby zneužíval otec (48) svoji dceru na hranici školního věku. Osahával ji a líbal na přirození. Matka tomu měla minimálně dvakrát přihlížet a nezasáhnout. Ve spisu stojí také, že rodiče společně nechali své dvě nezletilé děti, aby se koukaly, jak souloží.

Státní zástupkyně klade otci za vinu, že v průběhu dvou let svlékal donaha svoji vlastní dceru. I přes to, že se jí to jasně nelíbilo. Také se měl dotýkat jejího přirození a dráždit ho jazykem. Neobměkčilo ani to, že dívenka říkala, že ji to bolí. Muži hrozí za znásilnění 12 let za mřížemi, matce pak až 2 roky za ohrožení výchovy dítěte.

Zneužíval toho, že holčička ho jako otce byla zvyklá poslouchat. Říkala, že to nechce, že ji to bolí. V důsledku své nezralosti vyplývající z nízkého věku se jinak než slovně nedokázala bránit,“ uvedla státní zástupkyně podle webu idnes.cz. Svým dvěma nezletilým dětem také několikrát umožnili, ať se na ně dívají při souložení.

Dceři říkali, že to dělají pro své uspokojení a až bude větší, že se jí to třeba bude líbit. Když je dcera opakovaně přistihla při sexuálních praktikách, obžalovaná nejméně dvakrát nezabránila muži, aby pak dítě líbal na přirození, a nečinně tomu přihlížela. V důsledku toho si mohli nezletilí osvojit praktiky neodpovídající jejich věku a mohly ohrozit jejich další vývoj,“ stojí v obžalobě.

Odborníci u dívky zjistili pravděpodobně trvale narušenou psychiku způsobenou hrůznými zážitky. Opatrovnice pro ni požaduje finanční náhradu způsobené újmy. Od otce 250 a od matky 150 tisíc korun. Ani jeden z rodičů s obviněními nesouhlasí a oba se hájí. „Nesouhlasím s tím. Jediná újma, kterou dcera má, je ta, že přišla o otce. Kdybych jí něco udělal, bála by se mě,“ řekl obžalovaný.

Matka tvrdí, že jde o nesmysl. „Jezdí za mužem na návštěvy, má ho ráda. Kdyby jí něco udělal, nejezdila by za ním, nehrála by si s ním,“ argumentovala. Připustila však, že dívka v minulosti objevila její sexuální pomůcky. V té době chodila již do školky. Při výslechu se přiznala i k tomu, že ji asi třikrát přistihla při sexu s manželem.

Našla jsem je mezi jejími hračkami, mezi plyšáky. Schovala jsem je na skříň, ale ona vzala židli a vylezla i tam,“ uvedla matka. Jednu z pomůcek prý asi dítě použilo. Nic závadného nevidí ani na tom, že muž opakovaně fotografoval přirození dcery, jak vyplývá ze spisu. „Nejsme žádní úchyláci. Manžel fotil jen vývoj přirození, víc nic,“ hájila se žena.

VIDEO: Znásilnění během výuky: Dívka tvrdí, že ji zneužil neznámý muž

Video  Znásilnění během výuky: Dívka tvrdí, že ji zneužil neznámý muž  - tv JOJ
Video se připravuje ...

hejpockej ( 27. června 2018 20:25 )

ne nejsme uchylaci oni vsichni normalni otcove a matky foti a zkoumaji a olizuji vyvoj prirozeni jejich deti, a jen tak mimochodem jeste pred nima soulozi... proste dva magori co se nasli...

11karel11 ( 26. června 2018 13:57 )

Otcovi patří uříznout šulina a matce vyrvat z těla scandu za to, co dělali dívence. To by byl jediný správný trest.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání