Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Matka (†29) a její děti (†3, †7 a †9) byly zavražděny. Otec bojuje po pádu z balkonu o život

Autor: ČTK - 
26. června 2018
10:43

V bavorském městečku Gunzenhausen byla v úterý ráno nalezena těla ženy a jejích tří dětí ve věku od tří do devíti let. Těžká zranění utrpěl také pravděpodobný manžel ženy a otec dětí. Pozadí případu je zatím nejasné. Zraněný muž, který je ruského původu, je však podezřelý, že svou ženu a děti zabil.

Policie oznámila, že krátce před šestou hodinou ranní ji přivolal svědek tragédie, pravděpodobně bratr otce nebo matky dětí. Našel bez známek života 29letou ženu a její děti, tříletou dívku a chlapce ve věku sedmi a devíti let. Před panelákem, v němž žili, ležel i 31letý muž - s nejvyšší pravděpodobností otec rodiny.

Muž narozený v Rusku, ale s německým pasem, byl okamžitě převezen do nemocnice, kde byl operován. Zatím s ním nebylo možné komunikovat, uvedla policie.

Podle policie si zranění způsobil při pádu z velké výšky, pravděpodobně z balkonu bytu ve třetím podlaží. "Otec je podezřelý, že ostatní čtyři usmrtil," potvrdil mluvčí policie Rainer Seebauer. Vyšetřování se však zatím odvíjí všemi směry a vyslýcháni jsou první svědci. Seebauer zatím nemohl říct nic bližšího k pozadí činu a jeho motivu. Deník Süddeutsche Zeitung uvedl, že žena a děti byly ubodány.

Policie rovněž nesdělila, proč byl muž, který přivolal policii, na místě tak brzy ráno a zda měl od bytu klíč.

V jiné podobné kauze v úterý byl Rottweilu na jihozápadě Německa odsouzen na doživotí 41letý Chorvat, který byl usvědčen z loňské vraždy tří lidí včetně svého šestiletého syna. Obžalovaný se rovněž přiznal k zastřelení nového přítele své expartnerky a bratrance muže, když slavili chlapcův první den ve škole. Muž tak údajně chtěl způsobit utrpení 32leté ženě.

VIDEO: Alfred (63) zavraždil a rozčtvrtil Slovenku: Kus jejího těla si schoval do mrazáku

587587 ( 26. června 2018 12:41 )

Na toho pravděpodobného vraha bych už lékařskou péči neplítval.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání