Právě jeho si Olga Menzelová vybrala na doporučení zpěvačky Evy Pilarové (78). Ta na Jaroslava Doubravu nedá dopustit a pochvaluje si, jak jí pomohl. A jak se zdá, spokojená je zatím i samotná Menzelová.

Vím, že to funguje. Když totiž pan Jaroslav z nějakého důvodu několik dní nemůže přijít, okamžitě je to poznat. Jirka je na tom hned o poznání hůř,“ potvrdila režisérova žena.

Sám léčitel je však v otázkách o zdraví svého „pacienta“ skoupý. „O tom, co mohu prozradit, se musím poradit s paní Menzelovou,“ řekl deníku Aha! Doubrava, který svýma léčivýma rukama pomohl už mnoha slavným osobnostem.

V době, kdy Česká televize a deník Blesk zvedly celé Česko do boje proti šarlatánům, kteří jen zneužívají zoufalé nemocné a tahají z nich nehorázné peníze, může leckoho překvapit, že Olga zvolila právě tuto metodu. Na rozdíl od podvodníků ale Jaroslav Doubrava nezrazuje pacienty od lékařské péče a nikdy se nevydával za lékaře jako někteří jiní. A i to byl podle slov Menzelovy ženy jeden z důvodů, proč se na Doubravu s důvěrou obrátila.

VIDEO: Jiří Menzel (80) po 204 dnech utrpení: Učí ho znovu mluvit!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Menzel (80) po 204 dnech utrpení: Učí ho znovu mluvit! Blesk TV

Fotogalerie
39 fotografií