Zatímco Tomáš Klus celý víkend vystupoval na festivalech, jeho manželka Tamara sbalila děti, partu maminek s dětmi a autobusem vyrazily do Chorvatska na dovolenou.

"Před zhruba 2 měsíci mě napadlo, že uspořádám výlet k moři pro moje nejbližší kamarádky s dětičkami, které z většiny jsou matky samoživitelky. Slíbila jsem, že najdu zájezd za přijatelnou cenu a splníme tak dětičkám přání jet k moři. Jak jsem řekla, tak jsem udělala. Nakonec se nás sešla parta 25 lidí," napsala na sociální síť Tamara.

I když to pěkně začalo, tak hned druhý den se stalo něco šíleného. "Zaplavala jsem si a při návratu po chaluhovém schodišti se mi smýkla noha, a já si tak prorazila koleno pod čéškou. Usedla na ty schody a naprosto v šoku jsem koukala na tu díru a přála si, aby se vrátila zpátky. To se však nedělo a já tak vyběhla směrem k ostatním se slovy ,,hele asi blbý, mám rozřízlou nohu”. V ten moment už na mě šly ale mrákoty a já se sesunula k zemi. Následný odjezd do nemocnice s místním trhovcem, u kterého jsme dnes nakoupili všem dětem vodní hračky, a on nás s bezpodmínečnou láskou odvezl do nemocnice. Hodinové vyšívání nakreslilo sedm stehů a já si teď povídám sama se sebou," dodala manželka Tomáše Kluse.

"Zažíval jsem neuvěřitelnou bezmoc, když milovaný člověk je tak daleko a vy nemůžete nic dělat. Mám super ženu, která zvládne úplně všechno. Okamžitě jsem chtěl za ní odjet a všechno zrušit, ale Tamara mi to zákázala, že vše zvládne a já si nemám dělat starosti," řekl Blesk.cz muzikant, který měl o svou ženu neuvěřitelný strach.

VIDEO: Tomáš Klus o odchodu dcery: Plakal jsem, ale bylo to nutné

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus o odchodu dcery: Plakal jsem, ale bylo to nutné Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
34 fotografií