Celovečerní film by se měl jmenovat Léto s gentlemanem. „To jsme se jednou dívali s Lenkou na televizi a všude se jen střílelo. Týden nato jsem šel do květinářství. Paní tam koukala do počítače na Léto s kovbojem. Proč už netočíte takové pěkné filmy? Ptala se,“ prozradil herec a letošní jubilant.

Začal datlovat

A partnerka ho poté ponoukla, ať to zkusí. „Poprvé jsem sedl k počítači a psal systémem datel. Pochopitelně jsem si napsal hlavní roli. Hrát budou také Alenka Antalová, Igor Bareš a další,“ odtajnil herec i obsazení. S Danielou Kolářovou (71) se naopak nepočítá.  Létu s kovbojem se má prý film podobat jen atmosférou a náladou. „Bude to pohodová romantická komedie, kterou bude režírovat Jirka Adamec. Bude to jeho první kinofilm,“ řekl Hanzlík.

Ohrožené natáčení

Přestože by první klapka měla padnout už 16. července, natáčení je podle zjištění Blesku momentálně ohroženo! „Hanzlík zoufale shání několik milionů,“ prozradil nejmenovaný zdroj. „Bohužel jeden z partnerů vypadnul a nyní nám chybí část peněz. Věřím ale, že vše dobře dopadne…“ přiznal herec. „Stále dáváme dohromady peníze,“ potvrdil Blesku Jiří Adamec (70). „Točit se začne, až budeme mít všechny finance pohromadě!“ dodal režisér.

Video: Jaromír Hanzlík zazpíval na křtu svého CD

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Hanzlík zazpíval na křtu svého CD Martin Hurda

Fotogalerie
30 fotografií