Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Učitel z Chomutovska sváděl školačky: Za sex s dívkou (13) nesmí 3 roky učit

Ilustrační
Ilustrační  (Autor: archiv Blesku)
Autor: lac - 
23. června 2018
18:50

Přísnější trest uložil Krajský soud v Ústí nad Labem v odvolacím řízení kantorovi Vlastimilu H. (46), který byl uznán vinným z pohlavního zneužívání a svádění k pohlavnímu styku. Rozhodl kromě jiného, že nesmí učit děti a mládež do 18 let, ani mimo školu! A to po dobu tří let!

Rozsudek chomutovského okresního soudu z loňského prosince, který toto neukládal, zcela zrušil. Verdikt tedy zní: Podmínečný úhrnný trest odnětí svobody v délce třicet měsíců se zkušební dobou v trvání pěti let. „A v trestu zákazu činnosti spočívajícím v zákazu činnosti pedagogického pracovníka ve školském a mimoškolském zařízení, kde je realizována výchova osob mladších 18 let v trvání tří let,“ potvrdila v pátek mluvčí krajského soudu Veronika Suchoňová s tím, že soud zjistil, že nešlo u odsouzeného kantora o ojedinělou činnost. „Rozsudek je pravomocný,“ dodala.

V seznamu školy, kde odsouzený kantor naposledy fungoval jako ředitel, se jeho jméno již nevyskytuje. Poškozená, tehdy (13), žačka, kterou připravil o panenství a nabízel jí, aby mu provedla orální sex za peníze, už v obci nebydlí. „Jsem ráda, že soud mi dal za pravdu. Všichni v obci mě odsuzovali a nevěřili mi. Hlavně, že to je za mnou,“ řekla poškozená.

K souzené události došlo na základní škole v obci na Chomutovsku v roce 2010 až 2011, kdy Vlastimil H. učil na druhém stupni. V kabinetu školy zbavil panenství poškozenou, tehdy žačku (13) sedmé třídy, a souložil s ní. Osahával ji v tělocvičně a nabízel stokorunu za provedení orálního sexu. To dívka odmítla. O události se v obci sice mluvilo, ale k projednávání soudu se dostala až v roce 2016.

 

 


vosavopruz ( 23. června 2018 21:31 )

Dneska se prodávaj masturbátory že nejdou rozeznat od pravé vagíny.Učitel jde vlastní blbostí do vězení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání