Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skvělá komedie Jsem božská je plná hvězd. Buďte své, vzkazují

21. června 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Do českých kin dorazila skvělá komedie pro všechny ženy s názvem Jsem božská. Kontroverzní a odvážná komička Amy Schumer v ní hraje obyčejnou holku Renee, která při pohledu do zrcadla vidí jenom to nejhorší.

Znáte to asi taky. Po nešťastné ráně do hlavy zjistí, že se z ní stala neodolatelná krasavice a vypadá jako supermodelka. Celá situace má jen jeden háček. Ve skutečnosti se totiž nic nezměnilo, její špíčky jsou tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní krasavice vidí. Ale to vůbec nevadí, ona sama se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit.

Amy Schumer v hlavní roli Renee patří mezi nejzábavnější a také nejchytřejší ženy v současném americkém šoubyznysu. Je provokativní, otevřená, ze všeho nejvíc hovoří o sexu a vztazích. Komedie Jsem božská je nejen potrhle zábavná, má i silné téma a poselství. Tužby a mindráky hlavní postavy totiž nabízejí jak nepřeberné množství humorných situací, tak hlubokou pravdu o životě žen.

Musela jsme ho natočit, bylo to přesně to, co jsem v danou chvíli chtěla světu ukázat. Je pro mě vždy důležité, abych lidi rozesmála a aby se cítili lépe. Myslím, že tento příběh je přesně takový,“ říká Amy Schumer.

Legraci z kultu krásy, ze sebe i ze světa módy a modelingu si zde dělají skutečné božské sexbomby Naomi Campbell, Emily Ratajkowski nebo legenda modelingu Lauren Hutton.


Renee je dívka, kterou si každý zamiluje, protože si tolik přeje zbavit se svého těla a stát se tímto novým člověkem. Každý se v životě někdy cítíme trochu jako Renee,“ říká Naomi Campbell, jedna z nejúspěšnějších modelek historie.

Další skutečná modelingová hvězda filmu je Lauren Hutton, legenda, která se objevila na titulní straně VOGUE ve svých 73 letech! Ona sama čelila v mládí tomu, že není dost hezká.

Vím, jak se takové dívky cítí, i jak se cítí starší ženy,“ říká Laureen Hutton „Byla jsem na obou stranách barikády a stále mě to šokuje. Ale pamatujte, že ať už ostatní kritizují na vašem vzhledu cokoliv, musíte se na sebe dívat v zrcadle laskavě, ne očima druhých.“